Aktywne Wpisy

Burkhard +954
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego

źródło: IMG_8319
Pobierz
Niesondzem +83
Tańczenie na rurze to jest fenomen. Ja nie mam pojęcia gdzie te neurony się łączą między uszami u #rozowepaski
Jak zdrowej na umyśle osobie może wydawać się godne poświecenia w życiu energii i czasu coś co jest symbolem burdelu, sprzedawania ciała i umiejętnościami k-----k? Można uprawiać 1000 róznych sportów ale wybieram ten kóry kojarzy się społęcznie z brakiem godności i wypinaniem przed meżczyznami.
Wyobrazacie sobie że #niebieskiepaski zakładają
Jak zdrowej na umyśle osobie może wydawać się godne poświecenia w życiu energii i czasu coś co jest symbolem burdelu, sprzedawania ciała i umiejętnościami k-----k? Można uprawiać 1000 róznych sportów ale wybieram ten kóry kojarzy się społęcznie z brakiem godności i wypinaniem przed meżczyznami.
Wyobrazacie sobie że #niebieskiepaski zakładają

źródło: image
Pobierz
Skąd te mityczne doniesienia, że byle korpoludek ze średnią krajową dostawał kreskę na 500k w bk2%?
#nieruchomosci
Tylko nie budził się gdy było na limicie
@JohnShelby 15k brutto ma różowy pasek. Składała wniosek samodzielnie, mamy rozdzielność majątkową.
Ja mam jeszcze UOP na czas określony, więc mój dochód nie jest w ogóle brany pod uwagę.
@knoxville12: Co? Czemu? Przecież ludzie biorą nawet kredyty pracując na umowach cywilnoprawnych (zlecenia/o dzieło)
@knoxville12: A jak składała samodzielnie to nie było czasem limitu 500k?
Nie było limitu 500k, bo jesteśmy małżeństwem. Więc w tym przypadku dało się wziąć 600k, bo brało się jako małżeństwo, mimo, że wniosek składa jeden z małżonków.
źródło: IMG_6798
Pobierz@knoxville12: No to albo doradca coś kręcił, albo w internecie panuje jakaś zmowa, bo chyba wszystkie artykuły z google z pierwszej strony po wpisaniu "umowa o prace na czas określony a kredyt" twierdzą że nie ma problemu. Chyba, że pracujesz tam od niedawna, to pewnie ma to wpływ
źródło: obraz_2024-01-04_205602594
Pobierz@knoxville12: a doradca jaką wyliczył Wam zdolność kredytową?
@Prince69: właśnie słyszałem o tym wielokrotnie (o tym, że banki nie dają kredytu z powodu młodego wieku), ale kompletnie nie rozumiem czemu tak robią. Miałeś jakieś dziury w zatrudnieniu albo coś w tym stylu? W jakiej branży robisz?