Aktywne Wpisy
Sigfried +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +296
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Ja od jakichs 7 lat uzywam takich (nie ze tej samej pierwszej pary jaka kupilem :PP) https://odziezdopracy.waw.pl/pl/p/URGENT-polbuty-215-S1-lekkie-buty-robocze-z-przewiewna-siateczka/650
Ogolnie to mam dosc nietypowe stopy i nigdy nie kupuje butow zanim nie przymierze. Te moge kupowac prez neta bo wiem ze beda pasowac.
Sa lekkie i wygodne. Pierwsza i druga pare kupilem stacjonarnie. Jak zobaczylem ze zawsze pasuja to teraz juz kupuje przez neta - i dalej pasuja :PP
ja mialem jeden sklep BHP w okolicy gdzie byly stacjonarnie. Niestety (albo stety - zalezy kto patrzy) wlascicielki poszly na emeryture. Ten kto przejal sklep nie mial ich juz w ofercie.
To zdecydowalem sie na online (ale tylko dlatego ze wiedzialem jaki dokladnie rozmiar potrzebuje i wiedzialem ze sie