Czy któraś z pieknych Pań, lub Panów [nie wybrzydzam już teraz ( ͡°ʖ̯͡°) ] chciała spróbować moje żelki? ( ͡°ʖ̯͡°)
Mam tyle kilogramów żelków malinek do rozdania a dalej nic ( ͡°ʖ̯͡°)
OGŁOSZENIE NAGRÓD W KONKURSIE WYKOPAKI Swoją drogą, pamiętajcie konkurs dla #wykopaka? ( ͡°͜ʖ͡°) No więcej paczek już się raczej nie pojawi, więc zgodnie z zasadami, które zostały w tym roku ustanowione. Te 5 kg żelków, które mogą być też tymi ze zdjęcia ( ͡°͜ʖ͡°) Oficjalnie wygrywa @Limonene ze swoim postem, który zdobył 179 plusów [dane na dzień 03.01]. Jako, że udostępniła post przed ogłoszeniem konkursu, zgodnie z zasadami jej post też się wlicza, mimo, że nie miała możliwości oznaczyć #gusto
Szczęściara przy okazji zrobiła prezent tej osobie, która ją obdarowała - więc oprócz @Limonene nagrodę w postaci 5 kg wybranych samodzielnie żelków wygrywa także @rumapark (✌゚∀゚)☞ Wygrywacie po 5kg. Wystarczy dodać je do koszyka, ustawić płatność ,,przelewem tradycyjnym", wybrać paczkomat oraz dać mi numer zamówienia na priv, a my już Wam grzecznie wyślemy paczkę prosto do najbliższego paczkomatu, co by Wam łatwiej było wnieść tę nagrodę do domu ( ͡°͜ʖ͡°)
Dodatkowo szybko tutaj poinformuję, że jeszcze w ramach małego prezentu angrodzimy 4 osoby, po 2 kubeczki żelków Gusto, ale o tym będę informować w nadchodzących dniach (。◕‿‿◕。)
Gratulacje dla wygranych! Jeśli któreś z Waszej dwójki zdecyduje się nie przyjąć nagrody, możecie oddać swoją nagrodę jednemu z biorących udział w Wykopace (✌゚∀゚) Zgodnie z Waszą wolą :)
@Glikol_Propylenowy: Możesz się czuć kobietą, ale w rzeczywistości dalej jesteś bezbarwną, bezwonną, oleistą cieczą, o słodkawym smaku i wysokiej lepkości ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kwasny_konfident: W końcu coś wygrałem na wykopie. Dziękuję. Jak tylko będę w domu to składam zamówienie na wybrane żelki. Obdaruję też nimi bliskich. Dziękuję jeszcze raz!
@rumapark: No ja myślę ( ͡°͜ʖ͡°) zjedzenie wszystkiego samodzielnie [w krótkim czasie] wiązałoby się z ryzykiem, że już nie dożyjesz kolejnej wykopaki ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Kwasny_konfident: a pytanko, do kiedy można wykorzystać nagrodę? Wszystkie najlepsze są obecnie wyprzedane, a chciałam zamówić kwaśne i nadżelki ( ͡°ʖ̯͡°)
@Limonene: W teorii możemy jeszcze trochę poczekać, byle nie przeciągać pół roku ( ͡°͜ʖ͡°)
Tylko w sumie ważna uwaga, że nie wiem kiedy konkretnie kwaśne żelki wrócą :/ Co do ,,limitowanych" nadżelek, też aktualnie nie jestem w temacie Więc może być tak że ogólnie trochę poczekasz
Co robię nie tak? Przegryw #przegiolemco
Czy któraś z pieknych Pań, lub Panów [nie wybrzydzam już teraz ( ͡° ʖ̯ ͡°) ] chciała spróbować moje żelki? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam tyle kilogramów żelków malinek do rozdania a dalej nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
OGŁOSZENIE NAGRÓD W KONKURSIE WYKOPAKI
Swoją drogą, pamiętajcie konkurs dla #wykopaka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No więcej paczek już się raczej nie pojawi, więc zgodnie z zasadami, które zostały w tym roku ustanowione. Te 5 kg żelków, które mogą być też tymi ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oficjalnie wygrywa @Limonene ze swoim postem, który zdobył 179 plusów [dane na dzień 03.01]. Jako, że udostępniła post przed ogłoszeniem konkursu, zgodnie z zasadami jej post też się wlicza, mimo, że nie miała możliwości oznaczyć #gusto
Szczęściara przy okazji zrobiła prezent tej osobie, która ją obdarowała - więc oprócz @Limonene nagrodę w postaci 5 kg wybranych samodzielnie żelków wygrywa także @rumapark (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Wygrywacie po 5kg. Wystarczy dodać je do koszyka, ustawić płatność ,,przelewem tradycyjnym", wybrać paczkomat oraz dać mi numer zamówienia na priv, a my już Wam grzecznie wyślemy paczkę prosto do najbliższego paczkomatu, co by Wam łatwiej było wnieść tę nagrodę do domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo szybko tutaj poinformuję, że jeszcze w ramach małego prezentu angrodzimy 4 osoby, po 2 kubeczki żelków Gusto, ale o tym będę informować w nadchodzących dniach (。◕‿‿◕。)
Gratulacje dla wygranych!
Jeśli któreś z Waszej dwójki zdecyduje się nie przyjąć nagrody, możecie oddać swoją nagrodę jednemu z biorących udział w Wykopace (✌ ゚ ∀ ゚) Zgodnie z Waszą wolą :)
Czarne i długie to za granicą a nie w Polskiej, Patriotycznej Polsce
zjedzenie wszystkiego samodzielnie [w krótkim czasie] wiązałoby się z ryzykiem, że już nie dożyjesz kolejnej wykopaki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zdrówka!
Tylko w sumie ważna uwaga, że nie wiem kiedy konkretnie kwaśne żelki wrócą :/
Co do ,,limitowanych" nadżelek, też aktualnie nie jestem w temacie
Więc może być tak że ogólnie trochę poczekasz