Aktywne Wpisy
DrCieplak +108
Chcę wam tylko powiedzieć właściciele #psy że nie każdy uważa waszego pieska za atrakcje. Że są ludzie których obrzydza hałaśliwy i zjadający gówna pies w pociągu albo w hotelu. Że są ludzie dla których obecność psa w restauracji albo nawet ogródku restauracyjnym psuje cały dobry nastrój. Jeśli myślicie że wasze pieski są takie fajne a wy sami powszechnie budzicie sympatię to jesteście w błędzie. #psiarze I taguję #
czykoniemnieslysza +127
¯\(ツ)/¯
Co do ping pong show, moglem isc ale dziewczyna sie wstydzila... jeszcze pojde, tajskiego boksu tez nie widzialem. Ale za to nazarlem sie tyle owocow morza ze wyladowalem w tajskim szpitalu (jestem uczulony... czego wtedy nie wiedzialem).
A co do takich pokazów, byłam z ex w klubie ero w Tajlandii. Najlepsza zabawa na świecie. Ping pong show, otwieranie butelek cipką, wyciąganie sznurka z igłami z cipki czy też lanie woskiem po ciele. Panie Tajki zaprosiły mnie na scenę i polały mnie tym woskiem. No i mogłam jednej z nich wyciągnąć sznurek z cipki.
AI to taki potworek dla artystow, "ozywili" ostatnio dziela Beksinskiego:
https://youtu.be/VEumr8VD-qg?si=m2Bk5X_U7jgVGsqU
Ciekawe czy istnieją gotowe narzędzia do ożywienia Twoich?
@RobBobb: większość super mocnych barw na fotce, na żywo nie jest aż tak mocnych - fotografia ci podbija kolory, jak masz punkt odniesienia tak jak tu na panele podłogowe i pomieszczenie to od razu widać kontekst i faktyczną "moc"
Dziękuję (づ•﹏•)づ
Rysunki są bardzo piękne i wszystko jest poprawne ale każda z twoich prac wygląda jak ilustracja. I to właśnie jest twoja mocna strona. Moze warto byłoby pójść w tym kierunku.
Ale czy nadaje się to na wystawę i dla widoku szeroko pojętej publiczności? Brakuje