Aktywne Wpisy
Highland3r +6
Gdzie najlepiej reklamować swój domek na wynajem? Mam w pełni wyposażony domek ale póki co sporo wolnych terminów. Może jakiś Mirek się skusi?
#domekeliaszowka #gory #jacuzzi
#domekeliaszowka #gory #jacuzzi
tojapaweu +798
Magicznie wykres kończy się na 2022, a co było potem (wzrosty o ~50% w kilka miesięcy - na przykładzie mojego kwadratu) to już mądrzejsze o tym nie wspominać.
No chyba, że wynagrodzenia też w te kilka miesięcy wzrosły o 50%? Bo wzrosły, prawda? PRAWDA?
Oczywistym jest, że aktualnie mamy bańkę na nieruchomościach znacznie większą niż ta w 2008, ale jak widać lobby deweloperskiemu nie po drodze, aby sytuację urealnić.
Zaraz wjeżdża kredyt 0%, potem -2%, -4% i minus 6%... a potem #demografia wszystko zaora i będą dekady spadków... szkoda tylko, że w kraju zostanie ~20 milionów ludzi. Wszystko jeszcze za naszego życia.
https://twitter.com/iggnacy/status/1740741320291783149
#nieruchomosci #mieszkanie #bekazdeweloperow
- każdy jest programistą
- każdy załapał się na bekę
- każdy ma +50% do wartości nierucha
tylko ja, stary ziomek spoza IT i z domem bez beki, odstaję od doborowego towarzystwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ps tak jestem z it xDˣᴰ
Nie no, wiem że nie Twoja wina. Po prostu się śmieje że młodzi programiści masowo pokupowali mieszkania a frajerzy z 5k na rękę im spłacają xD