Wpis z mikrobloga

@PraiseGodPL: Nie rozumiałem co jest złego niby w doggy style a później sobie przypominałem, że redpillowcy przecież nie ruchają więc dla nich to jest święty gral. To teraz sobie pomyśl, że normalni ludzie dziś zajmują się przygotowaniami na sylwestra a jutro będą pić p--o i jeść prażynki bekonowe lub ich baba będzie przytulać to cyca albo przekładać nogę na nogę mówiąc, że ty już nie pijesz a redpillowcy jak kiedyś
  • Odpowiedz
chodzi koleś ale fuckgod mówił że jesteś pimpkiem

@Chlebicek_O_Redpillu: Ja mówię, że jego stara jest dziewicą, ku....a mówić to on sobie może dużo problem jest taki, że nic z tego nie jest prawdą. Ja jestem starym widzem Carrio który po prostu teraz ciśnie z niego bekę i ma go za idiotę ciężkiego widząc co on wygaduje.
  • Odpowiedz
Co znaczy w waszym uniwersum ten "pimpek"?

@t4il: Pimpek z tego co kojarzę to jakiś kretyn który wysyła carrionerowi donejty i go tam w nich ciśnie chociaż w sumie dla mnie on wygląda jakby carrio sam go stworzył żeby mieć wroga z którym będzie bohatersko walczył.
  • Odpowiedz
kłamiesz carrioner wiele razy czytał jak ktoś był mu wdzięczny że dzięki jego lekcją może żyć więc nie naguj hejterze

@Chlebicek_O_Redpillu: To, że ktoś był mu wdzięczny za sprawą placebo najpewniej i wmawiania sobie tego, że Carrio mu uratował życie nie oznacza, że Carrio mu uratował życie, już nawet nie pisząc iż to co podobno dostaje też jest mocno wątpliwe.
  • Odpowiedz
@PraiseGodPL: Moim zdaniem nie ma tutaj co dyskutować, albo to są trolle, które robią to specjalnie żeby ośmieszyć community Carrionera, albo nie są "najostrzejszymi" kredkami w piórniku że tak powiem
  • Odpowiedz
@Chlebicek_O_Redpillu: Przepraszam, ale nie bądź śmieszny. Czego miałbym mu niby ''zazdrościć"? Żerowania i ciągnięcia pieniędzy od ludzi ze skłonnością do manipulacji nimi a może siedzenia w wynajmowanych mieszkaniach, mówienia, że prawdziwy męzczyzna to ma tyle, że do plecaka może wszystko spakować czy tych bzdur wygadywanych o kobietach oraz tego, że każdy się z niego śmieje i nikt go poważnie normalny nie traktuje.
  • Odpowiedz