Wpis z mikrobloga

czepianie się wyglądu

@aarahon: Gościu, nie czepiam się wyglądu na który nie ma się wpływu, tylko cisnę bekę z tucznika. Pewnie wyglądasz podobnie i poczułeś się urażony. Przykro mi.
  • Odpowiedz
Jak można się tak upaść w tak młodym wieku?

@Rurururkowiec: Kiedy ciężko pracujesz umysłowo a nie fizycznie to niestety jest taki efekt, sam kręcąc swoją firmę skupiając się na zyskach zaniedbałem się. Jednak co jest najgorsze ja wtedy czułem się dobrze, bo byłem kawałem chłopa :D

Normalna sprawa jeden jest gruby a drugi chudy. gdzie problem?
  • Odpowiedz
@Rurururkowiec Hmm zastanówmy się na szybko - siedzący tryb pracy przez długie godziny?? Nieee to nie to. Jeszcze raz. A wiem, to przez to, że jest partyjnym aparatczykiem!!one1 ( ) coraz słabiej wam idzie ułomy, czepiać się wyglądu, jak by kaczor, sakiewicz i jeszcze wielu wielu innych nie miało nadwagi, Lol.
  • Odpowiedz
  • 5
@Rurururkowiec mi osobiście ten facet bardzo się podoba ( ͡º ͜ʖ͡º) kawał chłopa, nawet przyjemnie wygląda z twarzy. Nie to co pisowcy z metra cięci z zapijaczonymi mordami.
  • Odpowiedz
tym bardziej że to Kaczyńskiego nazywacie karakanem bo na metr pięćdziesiąt

@Chris_Karczynski: nie dość że mówisz w socjalistycznym stylu (wy obywatelu) to jeszcze piszesz nieprawdę. nie dlatego że ma metr pięćdziesiąt tylko dlatego że jest złym człowiekiem.

a na innym tagu płaczecie że d------i wolą wysokich xD

@Chris_Karczynski: nigdy nie miałem problemu z dupeczkami. Nigdy. Nie wiem skąd żeś to wziął ale pewnie z d--y.
  • Odpowiedz
beka, że można się śmiać z kucy, śmiać z pisiorów

@muchatse: z tego co robią można się śmiać jeśli to faktycznie jest śmieszne. Na przykład jedzenie przez Pawłowicz na sali sejmowej przeszłoby bez echa gdyby nie to że na zwrócenie uwagi z sejmowej mównicy zareagowała dość ostro. Nie przypominam sobie żebym wyśmiewał kucy czy pisiorów za ich wygląd i nie pochwalam zachowania kogokolwiek kto tak robi. Jeśli mimo to zrobiłem
  • Odpowiedz