Aktywne Wpisy
Koner1391 +33
ładny balon, ile ona czasu się męczy? ponad miesiąc? masakra, jeszcze mumin mówił o zatorze, a się objadają frytami, kebabami i kurczakiem z głębokiego tłuszczu
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Van-der-Ledre +30
Nie jadłem dziś obiadu, to teraz go zjem. Żeberka z opiekanymi ziemniakami, kapustka oraz sos musztardowy. Potem będzie pite co nie co..
#przegryw
#przegryw
Skoro takie cyrki się #!$%@?ły to co ciekawego dzieje się w Orlenie, PGE itp, gdzie wiadomo że wały są kręcone. Ale Pis wskoczył na inny lvl.
Co jak co, ale Pis pogrążyć w oczach ich elektoratu może tylko ujawnianie takich rzeczy. Że się #!$%@? dorobił.
#tvpis #bekazpisu #polityka
@Arthasss: I Ty serio myslisz ze ten elektorat to zrozumie? Nie wymagaj od ameby umiejetnosci gry w szachy (myslenia)
@Arthasss: typie, oni ich będą jeszcze bronić. bo przecież oni pokazywali prawdę o tusku, należały im się te pieniądze.
Możesz ukraść, zgwałcić, zabić, być Tuskiem, niemcem, gejem, lewakiem. To są w stanie ci odpuścić. Ale to że UTUCZYSZ SIĘ JAK #!$%@? ŚWINIA, to jesteś stracony.
@RozkalibrowanaTurbopompa, @gorzki99 huopy nie odbierajcie mi nadziei.
Ale też zdaje sobie sprawę z tego, że to może być moje pobożne życzenie.
A za swój odpał w komentarzu przeprosiłem już w prywatnej wiadomości, do czego się niniejszym przyznaję - źle Mirka zrozumiałem i niepotrzebnie się odpaliłem, za co sorki.
@Arthasss: a później "średnia krajowa brutto wynosi X zł" xD
Tu jak rozumiem zwykly #!$%@? czytacz tekstu z promptera dostawal 200k (bo to sa chyba zarobki z czasów jak pracował w tvp jako prezenter)
#!$%@? utuczone prosie.
Tylko nie pomyślmy że nagle ich elektorat przejrzy na oczy, małpom nie przegadasz
@Arthasss: Odbiór przez wyborców to jest nic w porównaniu z tym jak takie coś odbiorą liczne pisowskie doły (35 tys członków), na poziomie np. powiatu czy gminy xD
@statystyczny_yt: Za Lisa i Makłowicza nie trzeba było ponad 2 mld do telewizji dopłacać z budżetu państwa, więc stul ryj.