Aktywne Wpisy
stanley___ +31
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
slawomirus +693
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
Zgłosiłeś już sam siebie za lekkomyślną jazdę? Może naucz się najpierw jeździć samochodami, co?
Miejsce tej błazenady
Link do oryginalnego wpisu - ups, ni ma
Zarchiwizowany wpis
#prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy #kierowcy #samochody
@derigen90: ty już niebezpieczny piracie może jednak daruj sobie swoje mądrości. Już nawet nie chce mi się robić
@r5678: ma, właśnie wrzucił mnie na czarno za ciśnięcie mu w innym wątku. xD
A teraz fajnie udaje, że nie widzi tych wszystkich wołań do tego wątku. :D
https://wykop.pl/wpis/72451467/mam-dzisiaj-dobry-humor-wiec-decyzja-nalezy-do-was a tu podobny wątek do usuniętego. Gość ma jakieś mega kompleksy.
https://wykop.pl/wpis/72307273/czy-mozna-pozwac-zarzadce-drogi-za-to-ze-jadac-doz a tu jest istne złoto - chciał pozwać zarządce drogi za to, że swoją rozklekotaną beemką wpadł w poślizg przy 50 km/h. xD
@mbwykop: ¯\(ツ)/¯
@serek_heterogenizowany: i tylko na tyle cię stać po tym jak ciebie i twoje zerowe umiejętności zjechano tu jak burą sukę?
No weź zrób jeszcze jakieś fikołki. Wiem, że potrafisz.
Niech ginie albo się w końcu r------e na słupie i będzie spokój
@derigen90 a ty drugi taki sam dzban, też mógłbyś się już r------ć bo waszych komentarzy nie da się czytać od dawki eksperctwa. Najwięcej w temacie zawsze mają do powiedzenia ameby, którą największą umiejętnością prowadzenia samochodu jest wciśnięcie gazu na prostej drodze
Ja tu tylko słyszę wycie niemot drogowych.
@serek_heterogenizowany: oj to musisz do laryngologa się udać przed tym jak pójdziesz na jakiś kurs, który nauczy cię prowadzić samochody bo póki co to bardzo c-----o ci to idzie. :D
Ale ładnie pokazałeś jak speniałeś usuwając ten swój wysryw. :D
@visas: w sumie niegłupie. Miejsce jest, daty wprawdzie nie ma, ale jak znam takich dzbanów kamerkowiczów to chcą się tym jak najszybciej pochwalić, a skoro typ wrzucił to wczoraj o 16:00 to pewnie nagranie z wieczora z 26 na 27. Jak widać monitoring tam jest więc można policję nakierować by nawet sprzed kilku dni sprawdzili nagrania.
Co ty na to @serek_heterogenizowany, zgłaszamy lekkomyślną jazdę?
@serek_heterogenizowany: ojej.