Aktywne Wpisy
Kagernak +237
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +177
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Może ja jestem z jakieś innej gliny ulepiony, ale mnie kobiety już odpychają. Uważam, że miłość jest najważniejszą rzeczą w życiu i nigdy nie wolno jej niszczyć. Dlatego nie widzę się na rynku matrymonialnym już. Mam swoją pasję, której chcę się poświęcić.
#blackpill #przegrywpo30tce
Zawsze tak było
Ale nadal myslisz o #p0lka, nie da sie wyrzec podstawowej potrzeby miłości i ruchania
@ren-downhill: próbowałeś sobie kiedyś zwalić konia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzien w dzien
@LostHoldenCaulfield: Ale czemu mają czuć samotność, skoro za młodu kobieta atrakcyjna (minimum 5/10) raczej nie gnije w domu a jak już to chwilowo i na własne życzenie - co nie zapytasz jakiejś
@LostHoldenCaulfield: czują jak najbardziej tylko kobiety są po prostu zupełnie inne od mężczyzn, a potem mają zupełnie inne doświadczenie życiowe, które też odbierają w zupełnie inny sposób więc męska samotność i kobieca samotność to są zupełnie różne rzeczy i w sumie nawet bez sensu jest, że mamy na to identyczne słowo.
(imho
Jedyne czego współczułem kobietom to gwałty, ale jak teraz byłem świadkiem jak bronią znajomego gwałciciela z pracy to mam już wywalone, widziały gały co brały.
Ciekawe dlaczego kobiety się nie wypowiadają tylko Ty. Wiesz dlaczego? Bo ich takie coś jak moralność nie obchodzi. Jak przystojniak zrobi dzieciaka i zostawi to dopiero
@Dietetyq Tylko gorzej jak takie laski 27lat plus wskoczą wtedy porządnie na karuzelę kutang. No i jeszcze z wiekiem wymagania im
@LostHoldenCaulfield: Nie ponieważ sam fakt, że są kobietami sprawia, że mezczyzni traktują ich przyjazniej i zapraszaja do roznych aktywnosci. Do tego kobiety ogolnie trzymiąsię razem - w przeciwienstwie do faetów, gdzie kolejny facet w grupie to jest kolejny rywal o atencje kobiet. Czemu kobiety mialyby sie czuc samotne skoro mają easy mode