Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam czy kobiety naprawdę nie czują samotności i wystarczają im przyjaciele i raz na jakiś czas s--s z czadem? Przerażające jest to jak one się zachowują, ile potrafią wybaczyć przystojniakom, a ile mają wymagań od brzydali.

Może ja jestem z jakieś innej gliny ulepiony, ale mnie kobiety już odpychają. Uważam, że miłość jest najważniejszą rzeczą w życiu i nigdy nie wolno jej niszczyć. Dlatego nie widzę się na rynku matrymonialnym już. Mam swoją pasję, której chcę się poświęcić.
#blackpill #przegrywpo30tce
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak się zastanawiam czy kobiety naprawdę nie czują samotności i wystarczają im przyjaciele i raz na jakiś czas s--s z czadem? Przerażające jest to jak one się zachowują, ile potrafią wybaczyć przystojniakom, a ile mają wymagań od brzydali.

@LostHoldenCaulfield: Ale czemu mają czuć samotność, skoro za młodu kobieta atrakcyjna (minimum 5/10) raczej nie gnije w domu a jak już to chwilowo i na własne życzenie - co nie zapytasz jakiejś
  • Odpowiedz
czy kobiety naprawdę nie czują samotności i wystarczają im przyjaciele i raz na jakiś czas s--s z czadem?

@LostHoldenCaulfield: czują jak najbardziej tylko kobiety są po prostu zupełnie inne od mężczyzn, a potem mają zupełnie inne doświadczenie życiowe, które też odbierają w zupełnie inny sposób więc męska samotność i kobieca samotność to są zupełnie różne rzeczy i w sumie nawet bez sensu jest, że mamy na to identyczne słowo.

(imho
  • Odpowiedz
@LifeReboot: Chyba sobie żartujesz. To co piszesz to pikuś. Nawet tego nie porównuj z tym co przechodzą mężczyźni tu.

Jedyne czego współczułem kobietom to gwałty, ale jak teraz byłem świadkiem jak bronią znajomego gwałciciela z pracy to mam już wywalone, widziały gały co brały.

Ciekawe dlaczego kobiety się nie wypowiadają tylko Ty. Wiesz dlaczego? Bo ich takie coś jak moralność nie obchodzi. Jak przystojniak zrobi dzieciaka i zostawi to dopiero
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield Nie czuja samotności bo maja w c--j znajomych. One nie mogą żyć bez znajomych jak faceci. Często widziałem ze dziewczyna po prostu nie pasowała do grupy ale z nimi sie kolegowala bo nie miała innego wyjścia. Ogólnie dziewczyny nie umieją zbytnio same spędzać czasu, zawsze trzeba z kimś gdzieś isc jakby miały 7 lat i same nie umiały kupić biletu do kina. Często jestem na festiwalach muzycznych sam bo nie
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Nie ma czegoś takiego jak miłość- jest tylko okres demo i szalejące hormony szczęścia, tak żeby doszło do współżycia i reprodukcji. Po tym okresie jest przyzwyczajenie jak nie ma dzieci i wygodnictwo, oraz jakieś tam hormony przywiązania mózg może produkować ale to już prędzej przy wspólnym potomstwu.
@Dietetyq Tylko gorzej jak takie laski 27lat plus wskoczą wtedy porządnie na karuzelę kutang. No i jeszcze z wiekiem wymagania im
  • Odpowiedz
czy kobiety naprawdę nie czują samotności i wystarczają im przyjaciele i raz na jakiś czas s--s z czadem?

@LostHoldenCaulfield: Nie ponieważ sam fakt, że są kobietami sprawia, że mezczyzni traktują ich przyjazniej i zapraszaja do roznych aktywnosci. Do tego kobiety ogolnie trzymiąsię razem - w przeciwienstwie do faetów, gdzie kolejny facet w grupie to jest kolejny rywal o atencje kobiet. Czemu kobiety mialyby sie czuc samotne skoro mają easy mode
  • Odpowiedz