Wpis z mikrobloga

To dla mnie trochę smutna wigilia.. Spędzam jeąz rodzicami i babcią, która ma postępującą chorobę alzheimmera. Rodzeństwo mojej mamy- moja ciotka zabrała do siebie drugą babcię (zdrową), wujek i jego żona w pracy na dyżur/służbę. Z kuzynostwem zatem też się nie zobaczę. Siostra w tym roku z rodziną męża. W 1 dzień świąt nas ktoś tam odwiedzi, drugi spędzę u rodziców różowej.

Ale mimo wszystko cieszę się, że jestem w domu. Mój plan na dziś - nażreć się, a potem pojechać po moją różową, napić się sporo grzanego wina i pójść z nią i kolegami na pasterkę. Posłuchamy sobie kolęd, a potem dalej grzane wino z miodem, jedzenie i spać późno w nocy.

Życzę wszystkim, niezależnie od tego kim są, wszystkiego najlepszego.

#swieta #bozenarodzenie #chrzescijanstwo #katolicyzm #wykop #polska #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 3
Mój plan na dziś - nażreć się, a potem pojechać po moją różową, napić się sporo grzanego wina i pójść z nią i kolegami na pasterkę. Posłuchamy sobie kolęd, a potem dalej grzane wino z miodem, jedzenie i spać późno w nocy.

@Kopyto96: Chociaż masz spoko plan, bo mój to nażreć się, a później wieczorem podchmielić piwskiem i do spania xD