Aktywne Wpisy
Batonoski +41
#przegryw #pokazmeline nie, nie umyję się
Baba_Yagi +145
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Gadałem dzisiaj ze znajomą żebym się z nią zabierał do roboty i oczywiście pytanie o kasę no bo paliwo nie jest za darmo a kokosow ona nie zarabia, nawet mniej niż ja pewnie i nic nie chce zabronila mi poruszać ten temat przy niej.
Ostatnio musialem zapłacić starszej za wachę 100 za przywóz ze szpitala i załatwienie bikefittingu czy odebranie sprzętu rowerowego.
Obcy ludzie są milsi niż własna rodzina.
Oczywiście pewna grupa mireczków, która również mocno pokazała że ludzie są przyjaźni! Mordy o was nie zapomnę :)
#przegryw #przegrywpo30tce #zalesie #gownowpis
@mati1990: ona chce byś jej odpłacił w naturze
@mati1990: to by wiele tłumaczyło
@mati1990: zarejestruj się i bzikaj
@mati1990: czym? To jakaś preferencja seksualna?
@mati1990: no pedalarstwo to jest skrzywienie umysłowe
albo szosa albo brak uprawiania sportu, nie mam zamiaru się zmuszać do czegoś co nie lubię
@mati1990: nadwaga ci groziła bez roweru?
Jeździsz w jajogniotach?
@mati1990: to gratuluję, rzeczywiście skrzywienie umysłowe skoro miałeś tyle determinacji by zrzucać jakieś 6kg miesięcznie przez 8 miesięcy by pojeździć sobie na kolarzówce
nie żałuję niczego