Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +445
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
cwlmod +582
W tej całej aferze o #budda śmieszy mnie przykład Kickstera - gość był dużo wcześniej na YT i robił podobny content jak budda i robił podobne biznesy. Różnica jest taka, że jeden pojawił się z d--y i od razu miał superauta, a uczciwy Kickster dorobił się w karierze może tyle co to jedno lambo buddy.
No ale ja jestem parapetem, a CBŚP złapało niewinnego człowieka ( ͡°( ͡
No ale ja jestem parapetem, a CBŚP złapało niewinnego człowieka ( ͡°( ͡
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj dowiedziałem się że nie ma dla nas przygotowanej oferty, i tyle - to są słowa jakie otrzymałem od osoby odpowiedzialnej za kontakt ze strony hotelu.
Następnie próbowałem skontaktować się z infolinią booking.com i musiałem to zrobić aż 5 razy, żeby otrzymać żenujące przeprosiny i rabat w wysokości 50 euro na dokonanie nowej rezerwacji. Problem tylko jest taki że aktualnie w mieście Graz oferty spełniające warunki dla naszej grupy zaczynają się od 500 euro, a my do tej pory zapłaciliśmy przedpłatą na prebookowana ofertę 170 euro, także dodatek w postaci 50 euro w żaden sposób nas nie ratuje.
Zostaliśmy zostawieni na ulicy bez możliwości noclegu, ani skorzystania z toalety- sam nie spałem już ponad 24 godziny i jesteśmy totalnie zestresowany sytuacją. Proszę o pomoc w nagłośnieniu ponieważ booking.com ewidentnie nie jest zainteresowany sytuacją.
#booking #wakacje #austria #pomoc #help #bookingcom
Komentarz usunięty przez moderatora
Dziękuję komukolwiek kto pulsował, bądź udzielił się w jakikolwiek inny sposób - sprawa została już załatwiona i otrzymałem pełną refundację brakującej kwoty w celu zapewnienia nam noclegu.
@Baba_Yagi: