Aktywne Wpisy
rubble +668
Zaginął mój przyjaciel. Osiedle jar, mógł kierować się w kierunku Lulkowa, Łysomic, lub Papowa #torun #kujawskopomorskie #wykopefekt
Lolenson1888 +228
Jak bardzo wierzycie w teorię martwego internetu?
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
Przygodę rozpoczynamy w okresie zbliżających się świąt, w którym nasz bohater postanawia sprawić prezent swojej ukochanej córeczce. Na jego nieszczęście dysponuje on tylko częścią podarków, a do pełni szczęścia dziecka brakuje mu jeszcze mandarynek i jakichś łakoci. Gra zaskakiwała mnie na wielu różnych płaszczyznach, cudowna historia przedstawiona z czarującą pikselową grafiką, wiele możliwości zakończeń czy niesamowicie bijący klimat. To wszystko zawarte w około 30 minutach gry, a plusów myślę, że możecie odkryć jeszcze więcej!
Więcej możecie przeczytać tutaj => klik
Więcej nostalgicznych gierek i hobbistyczne artykuły ==> #graczniedzielny
#gry #grakomputerowa #grypc #steam #grysteam #ciekawegry #gryfabularne #gryzadarmo