Wpis z mikrobloga

#modameska #buty #reklamacja siema czy oddawaliście kiedyś buty skórzane na reklamację? Firma ryłko, zimowe buty skórzane, nieco się rozkleiły. Zastanawiam się jaka jest skuteczność reklamacji, czy naprawiają/wymieniają czy raczej odpiszą mi, że źle użytkowałem :p czy jest sens je odsyłać czy szkoda czasu xD niezbyt chce mi się iść do paczkomatu xD co myślicie
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szybki-bill1:
Nie wiem jak Ryłko ale z Wojasem miałem na przestrzeni lat kilka wojenek i wszystkie przegrane. Będą Ci wmawiać wszystko włącznie z tym, że krzywo chodzisz albo że jesteś za ciężki na te buty żeby nie uznać reklamacji.
  • Odpowiedz
  • 0
@smk666: z wojasem też tak miałem dlatego już u nich nie kupuję xd ostatni raz zrobiłem tam duże zakupy kilka lat temu, kiedy mieli jakieś okrągłe urodziny i fajne łączące się promocje. Tak normalnie to nie-e
  • Odpowiedz
  • 1
@smk666: @szybki-bill1 Mam odrębne doświadczenia ale może to wynikać z charakteru wad, byłem obsłużony aż miło. O ile to nie było wytarcie to przechodziły reklamacje.
  • Odpowiedz
Nie wiem jak Ryłko ale z Wojasem miałem na przestrzeni lat kilka wojenek i wszystkie przegrane. Będą Ci wmawiać wszystko włącznie z tym, że krzywo chodzisz albo że jesteś za ciężki na te buty żeby nie uznać reklamacji.

@smk666: Wojas, to prawda. Sam nigdy nic nie kupiłem od nich, ale znam kilka osób które miało ich buty i nie wspominają tego jakoś za dobrze. Swojego czasu była chyba nawet afera
  • Odpowiedz