Aktywne Wpisy
deafpool +61
Silne i niezależne kobiety
#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #motoryzacja #samochody #heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa
#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #motoryzacja #samochody #heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa
Ryptun +140
Będę to wstawiał codziennie dopóki wykop nie zostanie naprawiony
Tag do czarno/biało listowania #codziennawytlaczanka
#michau #wykop #nowywykop #wykop20 #heheszki #humorobrazkowy #memy #michalbialek
Tag do czarno/biało listowania #codziennawytlaczanka
#michau #wykop #nowywykop #wykop20 #heheszki #humorobrazkowy #memy #michalbialek
Oglądałem sobie dzisiaj 8. sezon Przyjaciół, zatrzymałem się na 17. odcinku, bo albo nie było gdzie oglądać, albo mi się limit wyczerpał, i teraz mogę powiedzieć już w 100%, że #friends > #himym.
Każdy odcinek ma momenty, gdzie prycham, wątków jest bardzo dużo, nie są one wymyślane na siłę, przez co przeciąganie nie jest irytujące tak jak w #himym. Bohaterowie są o wiele bardziej ludzcy, bo w #himym np. Barney, czy Robin momentami są mocno oderwani od rzeczywistości. Poza tym czołówka jest świetna, za każdym razem, gdy leci, to nucę sobie i klaszczę xD
No spoko, pewnie zacznę ;)
Plus koniec mojej czołówki z liceum, gdzie przedstawiani byli ludzie z klasy, wzorowany był właśnie na czołówce z przyjaciół ;)