Aktywne Wpisy
yourgrandma +129
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
120_Dni_Sodomy +98
Korzystając z okazji że siedzę na bezrobociu usiadłem rano i zrobiłem dodatek który pokazuje notatki od razu przy użytkowniku.
Bo bez takiego podglądu notatki na tym portalu nie mają sensu.
Potrzebny Tampermonkey i można zainstalować z linku: https://github.com/devRJ45/wykop-scripts/raw/master/WykopNotesViewer.user.js
#wykop #dodatki #wykopdodatki #tampermonkey
Ta wtyczka wcześniejsza miała też regułkę, że jak notatka miała "|" to brało tylko to przed i można było sobie dać "teczka | coś", "idiota | uzasadnienie" i reszta była dopiero jak było najechane dostępna.
Szybko przeleciałem i nie wiem czy by się jakiś debounce nie przydał na tych mutacjach, tak wyglądało zgrabnie.
W ogóle wykop jest też mega dupny i zwraca
429 Too Many Requests
bardzo szybko nie wiem czy nie zamorduje kogoś jak pierwszy raz wejdzie we wpis z 50 odpowiedziami. :DA dobra, ja w vue nie pracowałem, nie wykminiłem, że propsa podglądasz, spoko.
@Deykun: tam wiele rzeczy jest do poprawy XD
Nad tym konkretnie też myślałem, ale nic mi ciekawego nie wpadło do głowy, trzeba na spokojnie do tego przysiąść XD