Aktywne Wpisy
Zakluczacie swoje drzwi zaraz po wejściu do domostwa, czy robicie to dopiero jak idziecie spać?
#pytanie #dom #mieszkanie
#pytanie #dom #mieszkanie
noipmezc +34
w tym watku piszemy co powinno być zakazane A NIE JEST
ja zaczynam.
1. makijarz(za niedostosowanie sie kara 2000pln)
ja zaczynam.
1. makijarz(za niedostosowanie sie kara 2000pln)
Na Ubuntu ją odnajduje, podłącza i działa, wszystko z automatu, na macos tak samo, nawet na androidzie i ios nie ma żadnego problemu, a na win10 jak już znajdzie, czekasz aż załaduje się jakiś pasek, nie wiem czy to sterowniki pobiera czy co, ale nie ważne bo po tym i tak nie drukuje, bo "Attention required" na win11 nawet jej nie chciało znaleźć, gdy już znalazło to wyskoczył błąd że nie może pobrać sterowników.
Nawet mi się nie chce z tym bawić, szybciej jest wysłać sobie pdfa na maila i wydrukować przez ios :/
Dzisiaj windows to chyba najbardziej gówniany system do pracy, tylko do gier się nadaje, pod warunkiem że akurat coś się nie wywali :D
#windows #windows10 #linux #macos #apple #komputery #zalesie
@voot: I tak od lat jest o ile to drukarka DY, bo robią open source wszystko
Na Linuksie to jakoś działa, raz lepiej, raz gorzej - ale generalnie mogę z nią współpracować.
Chodzi mi o zryty system operacyjny, który chyba nie ogarnia standardów, strasznie długo
Ładnie się to pozmieniało na tym świecie, nic dziwnego że takie jaja się odwalają jakieś pandemie, wojny itd jak linux się z windowsem zamieniły na miejsca :D
@voot: tak było i wcześniej, miałem identyczną sytuację z dekadę temu. A poza tym są też czasem takie stare sprzęty, które ciężko zmusić do działania na W10/W11 (są stery do xp), a jakiś linux bez problemu obsłuży i nie musisz trzymać antycznego systemu