Wpis z mikrobloga

@baton697: a to nie tak, że 1g najtańszego czegokolwiek kosztuje 50zl a wizyta u psychiatry 200-300. Psychiatra zapisuję ci leki które działają podobnie do narkotyków tylko bardziej się żyje tzn robi coś w swoim życiu i wtedy zaczynasz w miarę ogarniać? Czy wywalone jaja i lepiej lecieć na krixie i włóczyć się po melinach?
  • Odpowiedz
@baton697: to idź do innego psychiatry, może Ci coś innego wynajdzie. Tych leków jest tyle typów, że może coś się uda. Masz też leki z pochpdnymi anfetaminy itd. Obczaj sobie alprazolam w aptece chyba z 50zl a na "czarnym rynku" 250zl. Alprazolam czasami ludzie biorą rekreacyjnie jak d---i. Zresztą po co ja idę rozpisuje xD jak chcesz coś więcej to napisz na priv
  • Odpowiedz
@baton697: metylofenidat to jest medikinet. Z tej samej grupy co mdma, a--------a, metaamfetamina. Co za problem brać dalej bupropion? (Mi się akurat udało rzucić palenie, ale to chy a bardziej z lenistwa xD bo nie chciało mi się jechać nikotyny kupić do liquidu do epaoierosa). N-------i są fajne, ale ile można xD 3 lata to już chyba max bo później się ludzia bania ładuje i zaczynają o---------ć xD.

Btw
Jest
  • Odpowiedz