Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +178
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Po jednym dniu w trybie normalnego człowieka gdzie lata się po mieście z tysiącem spraw (https://youtu.be/MB3Vqs_FJo4?t=726) Janek jest już zmęczony. Codziennie w Polsce lata tysiące osób w ten sposób - chłopie w sile wieku. Staje się ofiarą tego jak traktował swoje zdrowie, i jak się przygotował do depresyjnej Chorwacji. Nie ma tak, że można to odespać w dwie noce. Ciało dawało już sugestywne znaki. Teraz leci na adrenalince z nowego busa, ale to już na oparach. Stąd ucieczka na festynowy turniej armrestlingu żeby podbudować morale i odpocząć od busa (śpiewanie do siebie nie zawsze działa).
Rdza, kręcony licznik zapewne, dziury w podłodze.
Chłopak wydał cały hajs, nie chce mi się pracować i teraz musi kręcić odcinki o niczym bo jest uwiązany do hajsu z jutuba
Teraz mi przyszło do głowy, że w tym sezonie budowania busa fajnie, jakby pojawił się jakiś Kargul ROD sąsiad dla większych dymów w universum. A idąc jeszcze dalej, okolice 2025, jakiś wyjazd do północnej Afryki gdzie lokalna społeczność komentuje wnętrze busa.
albo on tak specjalnie kręci albo faktycznie wydaje dosłownie ostatnie pieniądze licząc ze mu sie to wszystko zwróci z odcinków (lecz myśle ze to pierwsze jest bardziej realne mimo wszystko)