Aktywne Wpisy
WOWMichal +6
IntruderXXL +42
#!$%@? UMYSŁOWE KARŁY! NIEDOŁĘŻNI NĘDZARZE! Miałem racje co do was.
Właściwie powinienem zacząć od naplucia w mordę tym wszystkim co przez lata mówili mi jaki to trening jest trudny na bombie, i jak to bomba nic prawie nie daje, i że przeceniam znaczenie dopingu w sporcie.
Te osoby NIE MAJĄ POJĘCIA co to znaczy prawdziwy trening i co wymaga robienie wyników jako prawdziwy natural, nic tak naprawdę nie wiedzą, nie potrafią trenować
Właściwie powinienem zacząć od naplucia w mordę tym wszystkim co przez lata mówili mi jaki to trening jest trudny na bombie, i jak to bomba nic prawie nie daje, i że przeceniam znaczenie dopingu w sporcie.
Te osoby NIE MAJĄ POJĘCIA co to znaczy prawdziwy trening i co wymaga robienie wyników jako prawdziwy natural, nic tak naprawdę nie wiedzą, nie potrafią trenować
● PREMIERA | YouTube / Odysee ▶ ROBIMY SOBIE NOWE DZIARY W PATTAYI
● YouTube / Odysee ▶ CZEMU PROSISZ O DONEJTY?
● YouTube / Odysee ▶ ZAWAŁ SERCA PRZEZ DROGĄ NAPRAWĘ SKUTERA
● YouTube / Odysee ▶ ROZWAŻANIA O PŁCI BOŻENKI
⭐️ Dzisiejsze KamboShoty#SHORTS na YouTube i Odysee:
● PREMIERA | YouTube / Odysee ▶ PRZY MADAGASKARZE KAMBODŻA JEST KRAJEM WYSOKOROZWINIĘTYM
⭐️ kanał KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów dotyczących kambodżańskiego uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko;
⭐️ KamboShoty znajdziesz na YouTube oraz Odysee, OdyseeSHORTS i Reddicie, zaś listę wszystkich powiązanych stron znajdziesz tutaj;
⭐️ jeśli jesteś zainteresowany założeniem konta na Odysee, możesz wspomóc KamboShoty korzystając z tego linka ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
▶ #kamboshoty ◀ | #wloczykijwazji #wyluzujwazji #popaswpieprz #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #anks #autostopemnakoniecswiata #pater #michalpater