Aktywne Wpisy
Nusantara +31
#frajerzyzmlm #izabelaadamczyk
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
wonsisko +47
przeciętny wykopek czekający na nowe powiadomienie z wykop, żeby był zastrzyk dopaminy
I teraz co sądzicie o takich jednostkach na poziomach po kolei:
1. Konon -> Warmianin. Jednostka o średniej prędkości atakująca maczetą lub piłą spalinową
2. Major -> Nitromajor. Powolna i słaba jednostka, ale tania. B--ń miałby jakąś z filmów o dronie szpiegowskim albo "jak może uzbroić się obywatel"
3. Czarny -> Meksykano. Mógłby rzucać butelkami z moczem na niewielką odległość
4. Łoś -> RODO. Nie mam pomysłu, ale napewno spożywałby alkocholla
5. Lejtnant -> Starosiuk. j. w.
6. Tomasz -> Profesor. Strzelający mag, który pewnie mógłby też rzucać jakiś czar
7. Pomnikarz -> Niemiecki. Silna jednostka najwyższego poziomu, mógłby być uzbrojony w KMS (Kononowicz Military System - Nowoszkolni proszę wyguglować sobie) i co za tym idzie strzelać.
Bohaterami Mocy byliby aktorzy uniwersum tożsami z jednostkami i posiadający jako specjalizację odpowiadającą sobie jednostkę (Kononowicz ze specjalnością Konony itd.) + Mario, Wiesiek Chu., Korolla, może Kargul
Bohaterowie Magii to byliby "Redaktorzy" (tu problem bo powtarza się Meksykano i Niemiec) wśród których widziałbym: Menela, Niemca, Fiodora, Barneja, Sradka i Olgierdano.
Ogólnie byłoby dużo pola do manewru. Nie wiem tylko jak zrobić estetycznie widok miasta, bo nie chciałbym mozaiki z widokiem Szkolnej 17, a obok Boboli 10, chciałbym bardziej pójść w realizm w całym zamku (więc i bronie chciałbym realistyczne, a nie obsikiwanie wroga itp.). Za to widok tylko na domek drewniany i dobudowywanie jakichś szczegółów to chyba trochę nudne by było
Konon ze specjalnością Konony, opie prosze ;-;
brak kreatywności to nic zabawnego ;p
poza tym nawet modowskie twory powinny mieć chociaż MINIMUM logiki. Dlaczego profesor Tomasz byłby w stanie pokonać na hita 15 kononów? Jako jednostka 6 poziomu miałby minimum 70hp a konon max 10hp. Jakim cudem?
XD z tego też skisłem. Wiem, z-----e poczucie humoru.
Najtrudniejsze to nie zrobić miasta, które wygląda jak cytując kapitana b---ę " schudnie choć nasrane", no i wszelkie grafiki czy animacje.