Aktywne Wpisy
vdrvr +1823
Pamiętacie kuriera #pocztapolska #pocztex który wyłamał mi przedwczoraj zamek w skrzynce pocztowej w #szczecin? No to wczoraj przeszedł sam siebie. Filmu nie cenzuruję, bo jak on ma w dupie swoją pracę, to ja mam w dupie, kto to zobaczy.
W sumie to nie wybrzmiało jeszcze. na livie sie okazało, że Mumin to antyszczepionkowiec, popiera wczorajszą akcje brauna xD, itd.
Wkurza mnie takie coś, siedzi dziad ze 20 lat poza krajem a mądrzy się na temat polityki w Polsce czy gada o patriotyzmie, albo o przepisach obowiązujących w kraju których przecież nie zna bo tu nie przebywa.
Ale widać że to taki łeb gdzieś coś usłyszy od kogoś i wszystko uznaje
@dizel81: Chyba nazistowskiej to pełna zgoda,ale on ormo to chcia by pewnie po staremu,orła bez korony albo sierp i młot
Ważne było jego stwierdzenie, że Filip to bardzo inteligentny chłopak i widzowie by się mocno zdziwili, gdyby z nim porozmawiali. On jest dumny z syna i ja mu wierzę. To ucina ten tworzony wątek, że Filip jest tam jakiś najbardziej upośledzony, bo nie jest. Oni się mieszczą w normie jako po prostu osoby z mocno obniżoną inteligencją, ale zdolne
@ptakdodo:
Szykujcie sobie maseczki, bo nowa pandemia się zbliża :D
I nie zapominajcie o łatkach na nową bazę wirusów...
@dizel81: Jak Kononowicz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. ja sie tez nie zaszczepilem, to nie o to chodzi. bardziej chodzi mi o standardowy zestaw powiazanych teorii. antyszczepy a ludzie co sie nie szczepili to co innego, po muminku juz widac, ze nie chce podpasc widzom, ale jak sie schleje to zaczne glosic teorie z akademii chlopskiego rozumu na rowni z wyluzowanym w azji
2. do wczoraj nawet nie wiedzialem, ze judałki se tam palą