Wpis z mikrobloga

• 0
@maniek74 przecież jedno nie wyklucza drugiego więc dalej w czym problem? Czyżby obawa, że już przy pokazanej zaryzykowanej kwocie nie będzie takiego wrazenia?
@maniek74: Tyle, że każdy ma jaja wejść w shitcoina za 100 zł. Może wypali, może nie, wiele nie stracisz. Możesz to potraktować jako hazard. Jakby ktoś był pewny swojej decyzji, to by włożył kwotę o kilka zer większą.
@Tiab + aby kwota dała jakikolwiek realny obraz, jakie emocje towarzyszyły przy rozgrywanej pozycji, trzeba by znać całość kapitału jakim gra dana osoba, wtedy można stwierdzić, bo dla jednego 10k to 1% kapitału a dla drugiego jest to 100%
@Tiab: bo możesz podzielić kasę na 20 czy 30 różnych ryzykownych przedsięwzięć i jeśli któreś wypali, wrzucasz screen. Nikt przecież z góry nie ogłasza "a teraz wchodzę za 100k w coś tam", bo raz że tyle nie ma, a dwa że jakby się nie udało to by wyszedł na frajera
Bezpieczniej jest postawić po 100 zł na pink sheets i pochwalić się jeżeli coś zażre, a jak nie, to nie było
  • 0
@maniek74 Tylko ciekawe, że jak względnie dobra kwota dla przeciętnego koreczka wejdzie to już tu nie ma problemu z pisaniem ile ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tiab oczywiście, ze wierze i podałem ci tu konkretny przykład, bardziej interesuje mnie pokazanie pozycji, gdzie ktoś wszedł/wyszedł w ciekawym momencie, lub rozegrał jakiś opisany przez siebie wcześniej scenariusz i pokazał to na pozycji z zamazana kwota, niż to, ze ktoś wrzuci z dupy screen, ze zarobił na czymś 50k czy 100k
bardziej interesuje mnie pokazanie pozycji, gdzie ktoś wszedł/wyszedł w ciekawym momencie, lub rozegrał jakiś opisany przez siebie wcześniej scenariusz i pokazał to na pozycji z zamazana kwota,

@maniek74: i tego wszystkiego dowiadujesz się z głupiego screena z binance na którym najbardziej widoczne jest ile ktoś wykręcił %? cena wejścia i wyjścia niby sa ale nie aż tak wyeksponowane. A resztę to nie wiem na jakiej podstawie sobie wyciągasz xd