Aktywne Wpisy
Hit moi drodzy, spojler w reklamie. Wiemy już z kim będzie Karol. Wejdzie nowa uczestniczka (włosy, tatuaż z palmą) i to będzie ta miłość. A Julia no cóż 🤷🏻♀️ pewnie
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
deeprest +152
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
#sejm #polityka
A że nie wykupili nawet większości terenów pod samo lotnisko to bez znaczenia.
Jednocześnie nie twierdzę że PiS nie wyciągał łapy po nieswoje przez cpk. Ale przez takie głupie myślenie i brak kontynuowania pewnych projektów podczas zmiany władzy sprawił że na przykład nie mamy do teraz elektrowni jądrowej. Bo po co się starać jak wybudują to
@Narcyz_: jak wyobrażasz sobie ewenement na skalę świata czyli ponad 30-milionowe państwo bez żadnego lotniska w promieniu 100km od stolicy? serio, bardzo mnie to zastanawia a żaden pisowiec nigdy nie chciał mi odpowiedzieć, bo oczywiście wiesz że we wszystkich wyliczeniach jest skasowanie modlina oraz chopina i cały ruch liczony jak ruch cpk?
@Narcyz_: pytanie brzmiało jak wyobrażasz sobie ewenement na skalę świata i kraj pozbawiony lotniska w stolicy? odpowiesz?
@Deska_o0: nie wiedziałem że w Warszawie nie ma żadnego lotniska
@nie_jem_grzybow: pewnie kontrakt na odśnieżanie pasa startowego był już podpisany trzy lata temu dla kilku firm pociotków, którzy dostają kasę przez
@Deska_o0: nie wyobrażam sobie, na szczęście taki scenariusz nam nie grozi
Cóż, jak ktoś nie rozumie idei to trudno. Pozostaje nam Okęcie i Modlin jako nasze okna na świat. CPL (już pomijając fakt CPK) to byłby duży krok na przód. Ale można spłycić wszystko do "to projekt PiSu i wydmuszka więc cicho być".