Aktywne Wpisy

N-Avoie +218
Jak zwykle wchodzę z rana przy kawie w gorące, żeby się porządnie wkvrwić z rana, pierwszy post to ten wyżej, 3 posty niżej ten drugi. No jaki kontrast, mimo, iż plusów ma całe szczęście więcej ten pierwszy (co jest ostatnim sygnałem, że są tu jeszcze LUDZIE i że warto się z rana wkvrwić, bo jest Ci ludzie są w stanie coś sensownego czasem napisać).
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
źródło: 1000007509
Pobierz

Zakimar +3
No to dawajcie. Rozwiejmy wątpliwości!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000011731
Pobierz

16 typow osobowosci
źródło: ouqiyb0asf871
PobierzTo takie znaki zodiaku dla pseudo intelektualistow hehe
Taki gowno tescik, ktory jest wstepem do calej fascynacji nad MBTI zrobisz tutaj:
https://www.16personalities.com/
W ustawieniach mozesz na polski
Ale tam masz ogolnie opisy tych postaci, jak cie ciekawosc zzera to mozesz poczytac
Z takich lepszych cech ktore ma INTP, to w duzej teorii jest to typ logika - mysliciela
Bardzo kreatywny ale takze analityczny. Gdy juz sie INTP "rozwinie" (co nastepuje ogolnie gdy czlowiek po prostu dojrzewa i nabiera doswiadczenia) to bardzo obiektywny typ czlowieka, ktory analizuje duzo
Lap memika bo zapisuje ich duzo, bo moj psiapsi jest INTJ c:
źródło: maxresdefault
Pobierzźródło: INTJ_Meme_1_b44da251bc
Pobierzźródło: images (3)
Pobierzźródło: FB_IMG_1695048593759
PobierzJa chyba wolę się postrzegać po prostu jako ja, jak ktoś mnie pozna to sam wyrobi sobie zdanie, aktualnie jestem zbyt chwiejny i jutro mógłbym być kimś innym xD
Ta chwiejnosc tez jako tako sie wpisuje w kanwa charakteru
Ja ogolnie nie wierze w "wyjatkowosc" ludzi
Kazdy jest taki sam, ma te same potrzeby, oczekiwania od zycia, strachy
Czlowiek sie stsje wyjatkowy w naszych oczach tylko wtedy gdy sami mu takie
Po prostu dały się poznać i wspólnie uznaliśmy, że fajnie nam ze sobą spędzać czas. Ale tutaj jest pewna złożoność, poglądy, upodobania. Jak to wszystko wymieszać, to może się okazać, że naszych odbić nie ma tak wiele - albo są osoby zbliżone, ale np. mające w jakiejś kwestii inne zdanie.
Chyba większość chciałaby mieć jedną osobę. Ale to