Chce wynająć samochód z lotniska chopina od 17 do 26 grudnia, godzina 11:00 odbiór i zwrot w tym samym miejscu. Na razie znalazłem najtaniej toyote aygo za 95 euro. Da się taniej?
@Njal przyjezdzam do domu na święta, wypożyczam z warszawy bo muszę dostać się z lotniska do centrum polski, potem pmbede jeździł pomiedzy wsiami, wpadnę najprawdopodobniej do bydgoszczy, i 26 zwracam auto w tej samej lokalizacji co wynająłem. Więc auto się przyda, warszawa tylko ze względu na lotnisko.
@misiek735: najtaniej będzie wziąć traficar - 69zl doba 0,99km, jeśli to rzeczywiście niewiele km, a domyślam się że i tak w święta pewnie samochód swoje przeleży nieużywany.
Z kodem dostaniesz jeszcze 30zł: JQ8Tkzs3MX
Sam chciałem w końcu coś wziąć z tradycyjnej wypożyczalni ale kaucja, ubezpieczenie itd - szkoda zachodu.
@sfah dzięki serdeczne ale już temat nieaktualny. Udało mi się znaleźć opla corse w tych dniach za 80 euro. Jak policzysz to jest to jakieś 38,50 za dzień.
Mam w karcie kredytowej taki pakiet ważnego ubezpieczenia na wynajmowane auto, że płacę abonament 40 euro za rok i jak użyję tą kartę do zakupu wynajmowanego auta to nie muszę brać żadnego dodatkowego ubezpieczenia. Kaucja mnie nie interesuje. Karta kredytowa ma limit 5k
@sfah firma nazywa się viaggiare, i co najlepsze wypożyczałem już od nich auto w zeszłym roku w grudniu, a z racji tego że do takich rzeczy mam słabą pamięć to jak na kayak mi się wyświetlili po 3h poszukiwań to dopiero mí się o nich przypomniało xD
Ogólnie spoko firma, ale tak czy siak całe auto nagrałem przy odbiorze, a przy zwrocie dogłębnie sprawdzali czy wizualnie wszystko było spoko bo nie
#wynajemsamochodu #wynajemsamochodow #carrental #wypozyczalniasamochodow #wypozyczalnia #podrozujzwykopem #warszawa
Z kodem dostaniesz jeszcze 30zł:
JQ8Tkzs3MX
Sam chciałem w końcu coś wziąć z tradycyjnej wypożyczalni ale kaucja, ubezpieczenie itd - szkoda zachodu.
Mam w karcie kredytowej taki pakiet ważnego ubezpieczenia na wynajmowane auto, że płacę abonament 40 euro za rok i jak użyję tą kartę do zakupu wynajmowanego auta to nie muszę brać żadnego dodatkowego ubezpieczenia.
Kaucja mnie nie interesuje. Karta kredytowa ma limit 5k
Ogólnie spoko firma, ale tak czy siak całe auto nagrałem przy odbiorze, a przy zwrocie dogłębnie sprawdzali czy wizualnie wszystko było spoko bo nie