Aktywne Wpisy

krucjan +27
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś

Zajęło mi to z 4 godziny. Materiały klienta (poza elektrodami). Już pocięte przywiózł.
Pewnie 140 powiem, ale wg was to dużo, czy mało?
#spawanie
źródło: nie-no-tyle-to-nie-wojny-samochodowe-tvn-turbo
Pobierz@ferro:
@SoyElFuego: I jest też kolejna kwestia - mi to zajęło tyle, ale co to ma obchodzić klienta? Pytam tez o sam efekt. Ile to by wam zajęło - pospawanie takiego sześcianu? Powiedzmy - 6 metrów spawu + oczyszczenie zgrubne.
@KomendaGlownaPolicji:
Trochę lipa, że nie umawiałeś się przed robotą na jakąkolwiek stawkę.
@shroon: Tak mu powiedziałem - 150-200. Ale na przyszłość chcę wiedzieć ile za takie partactwo się bierze.
co do ceny to posłuchaj spawaczy wyżej.
źródło: IMG20231208230941
Pobierzźródło: IMG20231208230757
Pobierzźródło: IMG20231208230845
Pobierzźródło: IMG20231208230909
Pobierzźródło: IMG20231208230824
Pobierzźródło: IMG20231208230807
Pobierz