Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +97
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +363
beka z tego matiego xdd
Sprawdzalem opinie o hotelu i typiara selfie do swojej recenzji dodala xd
@OpowiedzMiCos: ściana jest nieubłagana
@HereAfter: no i co z tego? zawsze robicie strawman na ten temat jakby to kobiety wg ludzi mówiących o ścianie nie miały żadnego powodzenia. To jest jak ktoś kto miał milion oszczędności (jak ma 20 lat) i zostało jej 50 tysięcy (30 lat) i NIGDY już pieniędzy więcej mieć nie będzie. A nawet
Masz na myśli tych spermiarzy co np. zatrzymują autobus by pogadać z laską? XDDD
Nie ilość lecz jakość się liczy i p0lki dobrze o tym wiedzą a żaden dobrze ustawiony gość nie weźmie bieda p0lki do siebie. Także tłumacz się dalej ilością adoratorów xD
Nie możesz negować ściany czy jakkolwiek to nazwać - czyli spadku powodzenia na rynku matrymonialnym w temacie long term relationships kobiet po - tak się przyjęło - trzydziestce. Tak po prostu jest i będzie.
Masz rację, że dla coraz większej ilości kobiet związek schodzi na drugi plan, tak jak i potomstwo. Ale masz tę drugą stronę medalu, te kobiety
jak bardzo często baby są ogarnięte od chłopów? Co dwudziesta p0lka to nie większość xD