Aktywne Wpisy

ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
źródło: Screenshot_2024-09-27-09-09-49-859
Pobierz

Ukraina chyba słabo żre ostatnio więc trzeba podgrzewać temperaturę, żeby kasiorka się zgadzała.
- Jacku czy będzie wojna?
- I to jeszcze jak, musi być wojna.
Tak słuchajcie USA zatrzyma globalną ekonomię na Morzu Południowochińskim, ciekawe w imię czego?
USA zrobi D-Day w Chinach i dokona inwazji aby odbić swoje fabryki plastiku.
Może jeszcze Iran do spółki i blokowanko Cieśniny Hormuz? na pewno dolar długo wytrzyma.
To ich p---------e to obraza dla ludzkiej inteligencji.
#wojna #bartosiak #zychowicz #wolski
źródło: PFFF
Pobierz@card_man: Innymi słowy, ludzie na Q&A z Bartosiakiem myślą perspektywicznie i próbują uniknąć katastrofy. Ja gdybym mieszkał w Polsce wschodniej to na pewno szykowałbym sobie jakiś plan ucieczki za Wisłe. Jednocześnie Polacy mieszkający gdziekolwiek powinni kupować b--ń, szykować zapasy żywności, leków, własne źródła energii, internet satelitarny, itp.