Wpis z mikrobloga

@PABLO__ESCOBAR nikt nie musi ci niczego dawać, tak jak wyżej, prywatny samochód w dużym mieście to przywilej a nie prawo, posiadając go automatycznie zgadzasz się na wszelkie ograniczenia.

A skoro przestaniesz rozwozić towar to znajdzie się ktoś kto dalej będzie to robił, mówimy o Warszawie a nie Starej Obsranej nad Dunajcem, a jak ci się lizing nie jest w stanie zwrócić to prawdopodobnie i tak na rynku dostawczym jesteś kompletnie nieistotny i
@PABLO__ESCOBAR Tak, przyleci biliard euro pozyczki z legendarnego KPO, a pozniej za pożyczkę kupisz nowego niemca wskazanego przez czaska. Spokojnie, pozyczke rozłożymy Ci na raty. Ewentualnie może byc wynajem elektryka.
Stac mnie na jazde samochodem.

@PABLO__ESCOBAR: Powinni dawać jeszcze dofinansowanie na przegląd, oc i naprawy.
Bo ja nie muszę mieć samochodu ze sprawnymi hamulcami i homologacją na światła, to rząd mnie do tego zmusza i powinien mi do tego dopłacać
@ArmandoFelonso: Ty to chyba naprawdę chcesz w tą łypę zarobić, no argumentacja typowego Pisiora na argument odpowiedzieć przykładem kompletnie z dupy i ogłosić zwycięstwo. Jak nie widzisz różnicy między zapieprzaniem na drodze 200 km/h a zakazywaniem używania starych samochodów na zasadzie bo tak to albo jesteś debilem i wtedy ci już nic nie pomoże albo masz inny problem z głową i tu zalecam udać się do Choroszczy lub innego ośrodka dla
@Masson: przykłady pozwalają ograniczonym jednostom łatwiej zrozumieć temat, ale sądząc po sposobie wypowiadania się dyskusja z tobą byłaby jak dyskusja z gołębiem - mógłbyś co najwyżej się obsrać i ogłosić wygraną.