Aktywne Wpisy
Njal +530
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
szynszyla2018 +86
Czy istnieje coś takiego jak numer 112 ale w formie sms? Po wczorajszej akcji w autobusie komunikacji miejskiej w #katowice uważam że takie coś powinno istnieć a jeśli istnieje to chce wiedzieć w jaki sposób.
Akcja wyglądała tak, że naćpany typ chodził z drutem po autobusie i wykrzykiwał że zaj3bie pedofila. Krzyczał to do obcych ludzi. Cała jazda busem to było łudzenie się że akurat do ciebie nie podjedzie. Generalnie
Akcja wyglądała tak, że naćpany typ chodził z drutem po autobusie i wykrzykiwał że zaj3bie pedofila. Krzyczał to do obcych ludzi. Cała jazda busem to było łudzenie się że akurat do ciebie nie podjedzie. Generalnie
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W międzyczasie wyprowadziłem się z Tajlandii, podróżowałem trochę po Azji i wróciłem do Polski. Parę miesięcy później przeprowadziłem się do Niemiec, w międzyczasie zapomniałem o całej sprawie. @papiesh spytał jakiś czas temu co z tematem, więc podczas wizyty w Polsce przeszukałem kartony trzymane na strychu u teściów. Liczyłem na to, że może gdzieś tam się zapodział, ale bez powodzenia. Musiałem albo go się pozbyć podczas ktorejś przeprowadzki albo wywalić go jeszcze w Tajlandii.
Przepraszam wszystkich zainteresowanych mireczków za niedowiezienie sprawy. Ponad 3k plusów jak krew w piach. Imienne przprosiny kieruję do @papiesh oraz @programista_wykopek, którzy pytali o postęp w oryginalnym wpisie.
#facebook #messenger #android
https://wykop.pl/wpis/34654361/dostalem-dzisiaj-takie-powiadomienie-po-wejsciu-w-
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz