Wpis z mikrobloga

Co się niektórzy zesrali o to że inni się zesrali że nowe #gta będzie bardziej poprawne polityczne ze względu na to co w ostatnich latach się odwala, ale chyba Ci drudzy mają nieco racji, przykład na zdjęciu, IGN porównał trailer z sytuacjami IRL które są "inspiracją" dla twórców gry, nie żeby coś ale IRL czarny wyżyłowany facet a w trailerze biały grubcio na dodatek uciekający przed czarnym policjantem ( ͡° ʖ̯ ͡°) czy Rockstar boi się linczu? Nie wiem choć się domyślam, GTA SA - a chui niech czarny ukradnie rower na samym starcie, GTA V - a chui x2 niech w głównej linii fabularnej czarny ukradnie samochód, GTA VI - niech czarni będą Ci fajni z życia wzięci ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°), w komentarzu więcej porównań, ciekawe tylko dlaczego w tym jednym przypadku zmienili kolor skóry a w całej reszcie odwzorowali sytuację prawie 1:1, możecie nazwać mnie rasistą ale uważam iż poprawność polityczna zatacza tak wielkie koło że niedługo nie będzie można spojrzeć nawet na kogoś o innym kolorze skóry z obawy że poczuje się tym faktem urażony #gtavi #gta6 #bekazlewactwa trochę też #heheszki i #humorobrazkowy
SlenderJr - Co się niektórzy zesrali o to że inni się zesrali że nowe #gta będzie bar...

źródło: temp_file5339557034062104645

Pobierz
  • 10
niech czarny ukradnie rower na samym starcie

@SlenderJr: A co robią biali na początku GTA 3 i GTA Vice City? Nooooo, słucham ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ciekawe tylko dlaczego w tym jednym przypadku zmienili kolor skóry

Jak to "zmienili"? O czym bełkoczesz? Kto i gdzie coś zmienił?
@ziumbalapl:

Jak to "zmienili"? O czym bełkoczesz? Kto i gdzie coś zmienił?

Ty jesteś głupi czy tylko udajesz? Przeczytaj jeszcze raz powoli i ze zrozumieniem i spojrzyj przy okazji na screen, wtedy zrozumiesz jak głupie pytanie zadałeś...

A co robią biali na początku GTA 3 i GTA Vice City? Nooooo, słucham ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wciąż... jesteś głupi czy tylko udajesz? Przytoczyłem 2 ostatnie części w których