Wpis z mikrobloga

około 600 par w dużym mieście. Same napisały z 20 lasek? Spotkałem się przez miesiąc chyba z 13 i wszystkie kończyły się na 1 spotkaniu, te które chciałem wyruchać, wyruchałem, a te w których widziałem potencjał na coś to okazały się p----------e z problemami typu p---------e o ex na 1 spotkaniu, jakieś żalenie się na życie i gadanie o terapiach xD

K---a chłopy nie wiem. Nie mam pomysłu gdzie znaleźć normalną laskę na dłużej z podobnymi zainteresowaniami, bez kija w dupie, bez jakiś dziecinnych problemów na bani itd

#tinder
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@razdwatrzy55: rzadko siedzę na ig i nawet nie wiem gdzie takich loszek które są w moim kręgu zainteresowań szukać xD Na pewno wszystkie atencjuszki ze swoimi zdjęciami mordy odpadają xD

Target to muzyka/sport/rower, jakieś wyprawy, sztuka - tak na szybko xd
  • Odpowiedz
okazały się #!$%@?ęte z problemami typu #!$%@? o ex na 1 spotkaniu, jakieś żalenie się na życie i gadanie o terapiach xD

Im już tak #!$%@?ło od atencji, że zapominają, że one też muszą się jednak sprzedać ( ͡º ͜ʖ͡º) Ja jak słysze wyrażenie toksyczny związek albo ex to odwracam się na pięcie i tyle mnie widzieli.

Z resztą na spotkaniu to i tak późno, niektóre to
  • Odpowiedz