Aktywne Wpisy
WielkiNos +79
Nupharizar +414
Możliwość tworzenia swoich ChatGPTs jest zajebista. Nakarmiłem go rozmowami na Messengerze z moją konkubiną od 2013r. do teraz i mam wielką encyklopedię naszego życia, mogę np. pytać o rozmowy z konkretnego dnia, albo jakieś wydarzenia, o których już prawie nie pamiętam.
Czuje się trochę jak w tym odcinku Black Mirror, gdzie dzięki implantowi w mózgu mogli odtwarzać dowolny moment swojego życia. Czekam teraz tylko na jakąś kłótnię, żeby powyciągać zapomniane brudy xD
Czuje się trochę jak w tym odcinku Black Mirror, gdzie dzięki implantowi w mózgu mogli odtwarzać dowolny moment swojego życia. Czekam teraz tylko na jakąś kłótnię, żeby powyciągać zapomniane brudy xD
w co inwestowac hajs w #gtaonline? Mam penthouse do misji z Lamarem, mam bunkier i drukarnie pieniedzy (zdobylem w ramach pakietu poczatkujacego kryminalisty).
Co teraz najlepiej kupic? Dziuple na samochody? Salon gier, zeby ruszyc misje kasyna?
Misje z Lamarem daja jakos duzo hajsu? Czy skupiac sie na dostarczaniu zasobow do bunkra/pralni i sprzedazy produktow?
Zalezy mi na mozliwie jak najszybszym pomnazaniu kasy.
#gta #gtav #gry #playstation #kiciochpyta
Pozostałe biznesy szybciej wygenerują $$$, ale nie tak duże kwoty.
Jak dobrze pamiętam to dziupla i dostarczanie fur też było całkiem ok.
Poza inwestycjami to premiowane w danym momencie tryby gry ($$$ x2 czy x3)
@opewnieJerzy: warsztat tuningowy, zlecenia od klientów wpadają regularnie, do tego masz dostęp do napadów z czego napad na bank rezerw jest jednym z lepiej płatnych w grze i mozna go nawet samemu robić