Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +43
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

lubie-sernik +99
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz

LISTA SERIALI
Lista śmierci - The Terminal List
IMDb: 7.9/10
https://www.imdb.com/title/tt11743610/
https://upflix.pl/serial/zobacz/the-terminal-list-2022
Gatunek: akcja, dramat
Komandos Navy Seals zaczyna śledztwo na własną rękę czemu jego cały oddział wpadł w śmiertelną pułapkę podczas tajnej operacji.
Czy polecam? Tak. Jest napięcie i jest mroczny, naprawdę dobra sensacja. Może śmiało konkurować z Jackiem Ryanem czy Reacherem. Tu też pierwowzorem była książka autorstwa Jacka Carr, też byłego SEAL.
źródło: termnial
Pobierzedit: gdybym mógł coś zasugerować, to fajnie by było jakbyś dodawał na której platformie jest dostępny serial (albo był jak go oglądałeś, przynajmniej w przypadku seriali autorskich danej platformy)
@Hrabia_Heheszko: Myślałem nad tym, ale jak popatrzyłem na niektóre przykłady seriali to się robi niezły syf. W USA ma jakiś serial jedna platforma, ale nie jest dostępna w Europie to dystrybucja idzie inną platformą... Pomyślałem ile błędów zrobię i mi się odechciało :)