Aktywne Wpisy
karetpoker +4
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1182
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm
@sawes05: xDD straty wyceniono na 5 zł a wykopek będzie #!$%@?ł kilometr dalej do orlenomatu czy tam DPDmatu, na złość mamie.
Zawsze wszystko zrzucane na konsumenta
@StdPtr: to chyba tylko tych napływowych, którzy jako gówniaki jeszcze chodzili sikać za stodołę, ale kilka/kilkanaście lat temu się sprowadzili i "my to we WARSIAWIE jestemy ekologiczne!"
@sawes05: Brawo ja , podjeżdżając starym dieslem 1km do paczkomatu stojąc w korku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest tylko piękny i "czysty" biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo, CSR to tylko kolejny krok w planie Klausa Schwaba żebyś zaczął jeść robaki xD
@L3gion: 5zl razy 50k ludzi
@L3gion: do paczkomatu Allegro mam 5 metrów od drzwi budynku, a Inpostu 15, szach mat!