Aktywne Wpisy

Rembrant +67
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz
yaszczur +971

#ukraina
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@lycaon_pictus: No to powiedzieli wszystkiego w tej szkole a tymbardziej mi, bo oprócz tego co napisałeś LWP popełniało zbrodnie na całych wioskach są nawet polskie strony na wikipedii, które o tym traktują.
@DrakkainenV: Gdyby to co napsiałes było prawda Ukraincy nie walczyliby o dołaczenie do tych sojuszy w których jest Polska, a wybraliby drogę Białorusi.
@lycaon_pictus: Poszukaj sobie co sami komunsic mówili na jakims plenum kC czy jak tam to zwali o akcji Wisła niedługo po jej przeprowadzeniu. Sami sie przznanwali, że to było nieptorzebne,przesadzone i naciagane.
To jest właśnie integracja.
A że nie są p0lakami i nie drą tak jak oni czerwonej od wódy i gniewu mordy: "j----e ukry, ZA MAŁO WAS PAN PUTIN ZABIŁ, WOŁYŃ, WOŁYŃ, WOŁYN KUUUUUURWAAAAAAAA"? No trudno im się dziwić.
Ludobójstwo to też nie jest.
O tym, że ludzie umierali w czasie tych akcji jest już wskazaniem, że dochodziło do drastycznych nadużyć, tak samo jak było od 1939, gdy
@szurszur: Pisałem ściśle o tym co napisał Sasha_00, nie o tym co jest w tekście, który zaznaczał.
Zarzut wobec osób decyzyjnych, że argumentacja o likwidacji UPA jest nietrafiona, bo AK zlikwidowano bez tego, jest znana od dawna,
Komentarz usunięty przez moderatora