Aktywne Wpisy
ziuaxa +71
Pomysł: po maturze 9 miesięcy szkolenia wojskowego obowiązkowego dla wszystkich
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
- niezależnie od płci (mężczyźni, kobiety, cis, gender, transgender, heliktoptery szturmowe, osoby niebinarne, nietrynarne, z zaimkami ono/meow/ich/nim/srim)
- wszyscy śpią razem bez seksistowskiego podziału typi: mężczyzni w jednym pomieszczeniu, kobiety w drugim, meow w trzecim, etc. #stoppatriarchatowi
- zakaz korzystania z urządzeń elektronicznych typu smartfony, smartwatche, tablety
Za jednym zamachem rozwiązujemy problemy:
#spacex #elonmusk #tesla
@FX_Zus: 1. ten czlowiek to nie idiota tylko troll. Robi te filmiki bo sie dobrze sprzedaja. 2. To ze ktos jest ekspertem w jednej waskiej specjalizacji to nie znaczy ze jest ekspertem we wszystkim :)
najlepiej to podsumował Andrej Karpathy
@FX_Zus: Oho, kolejny, któremu Musk coś "obiecał". Tu już tłumaczyłem różnicę:
https://wykop.pl/wpis/69037959/melon-klamie-na-temat-smierci-swojego-dziecka-dla-#245406195
@GokuMK: Kiedyś (lata temu) obejrzałem ze 3 jego filmy (potężne stężenie farmazonów w nich było: jeden np. dotyczył tego, że odzyskiwanie boosterów tak naprawdę się nie opłaca, cała "analiza" o tym była) i odniosłem raczej wrażenie, że on wierzy w to, co nagrywa. Wyświetlenia to oczywiście istotny motywator, ale on chyba zupełnie na serio uważa, że jest mądrzejszy od Muska i czuje potrzebę
Zresztą, piszę praktycznie to samo na długo przed Karpathym;)
@FX_Zus: tak, po 17 latach produkcji i grubo ponad 60 miliardach dolarow zmarnowanej kasy. I to wszystko po to by wbić flagę w księżyc. A do tego czasu przewali sie kolejne XX miliardów.