Wpis z mikrobloga

@dlaczego__nie: Bo liczą. Bez tego nawet nie przejdziesz do kolejnego etapu selekcji. Chyba że masz hajs, ale tutaj stwarzasz sobie iluzję relacji. Coś za coś.

Najgłośniej krzyczą o wyglądzie ci którzy:

- nie mają żadnych znajomych oraz,

- pracują zdalnie / nie mają rówieśników w otoczeniu / nie mają kobiet w otoczeniu oraz,

- całymi dniami przesiadują w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @dzikop: i co ten opis zmieni :)?
Mając super zdjęcie bez opisu - pewnie dostaniesz lajka
Bez zdjęcia, z super opisem - nie dostaniesz lajka

Przez aplikację randkową nie nadrobisz cech, które możesz pokazać w realnym życiu. Już pomijam fakt, że w realu często nie klasyfikujesz osobe jako potencjalną partnerkę i to wychodzi potem (no chyba że jesteś spermiarzem który po pierwszym kontacie układa sobie w głowie plan
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): OPie: GRATULUJĘ! To najlepszy tekst antyprzegrywowy i antyblackpilowy, jaki czytałem na wykopie. Aż sobie dodałem go do ulubionych. Szkoda, że przeszedł prawie niezauważony.

Mam znajomych. Pracuję w biurze. Uczęszczam na festiwale, piję w barach, chodzę na domówki itp. Mam sporo znajomych kobiet. Dalej stwierdzam że wygląd i wzrost się liczy. Co z tego że mam X znajomków i mają o mnie pozytywne wrażenie, jak do związków biorą tych
  • Odpowiedz
Aktualnie 30 letni normalny miły chuop który jest 3-4/10 ma nikłe szanse na znalezienie kogokolwiek.

@kaminarii: Źródło: instytuty danych z dudy. To jest mój przedział wiekowy i dziwnym trafem samotni single 30+ (brzydale) ogarniają sobie dziewczyny. Fakt - muszą się namęczyć i nastarać, ale... udaje im się. Jak i gdzie: kościół (wspólnoty), wolontariat, aktywność społeczna (organizacje non-gov) i z rzadka praca. Działa, ale trzeba się narobić. No sory, takie życie.
  • Odpowiedz