Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Jakbyś dodała miasto, to może znalazłby się tu jakiś wykopek, któremu nie przeszkadzałyby blizny i kiepska mobilność. Spora część z nich nie wychodzi z piwnicy swojej, więc też mają niską mobilność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak jak pisze @CloudSpanner faceci mają w------e na twoje zarobki. Ale skoro już nienajgorszej zarabiasz to na twoim miejscu usunąłbym sobie te blizny, a potem dodatkowo skorzystał z medycyny estetycznej (botoks i te sprawy). Po 30 to jedyna opcja dla kobiety, żeby znaleźć faceta, bo inaczej wybierze młodszą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dla każdej z was nie starczy facetów, którzy spełniają wasze wymagania, a do tego jeszcze są chętni i potrafią być dobrymi partnerami na stałe. Jesteś kobietą, więc relatywnie dość późno uświadomiłaś sobie, że w życiu tak nie ma, że ma się to czego się zawsze chce.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @CloudSpanner: nie zgodzę się z tym! Zarobki mamy zwykle podobne +/-
@fhrh: tych blizn się nie da od tak pozbyć, sprawdzałam
@pamareum : problem w tym, że ja lico to mam całe, tylko pozszywana jestem po korpusie... i to sporo

Pracuję w Warszawie, a
  • Odpowiedz