Aktywne Wpisy
BONAMERA +967
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
smuteczek2000s +34
Siemano,
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
Z 3 dni temu na śmietniku karteczka, że widzi, ze czasem ktoś zostawi śmieci pod śmietnikiem. Co jest prawdą, ale to nie problem, to najcześciej to leży 20-60 minut, sytuacje, gdy ktoś zapomniał klucza, zazwyczaj zawracając wywala. No jakoś dłużej nigdy nie widziałem - jak coś było sam wywaliłem. Na kartce, napisane, że będzie ta osoba grzebała w tych śmieciach i ustalała dane na tej podstawie i będą z tego konsekwencje. Podpisane jako Anonimowy Dociekliwy Współlokator.
No się już p---------m, bo co będzie dalej. Na początku było śmiesznie, teraz groźby, później donosy i przebijanie opon. No to wydrukowałem swoją kartkę i nakleiłem nad jego w wielkim skrócie było na niej:
Że mieszkam tu 10 lat+ i w sumie zawsze jest spoko, pomagam starszym coś wnieść, a to patrze czy kogoś dziecko się nie zabija, wypieprzam pijaków z klatki jak broją i o co spina, bo żyje się tu ludziom dobrze i się dogadują. Że to nie przedszkole i jak jest problem to może nie bawić się w anonimowe liściki i groźby. I że podziwiam odwagę, po pierwsze grzebać w śmieciach, gdzie można czymś się zarazić, po drugie łamać prawo wchodząc w posiadanie czyiś danych i je wykorzystywać. I że ja nie jestem anionimowy, mam na imię Adam, mieszkam pod "9" i jak ma jakikolwiek problem lub coś go trapi, to zapraszam na kawę i rozwiąże jego problemy czy wyjaśnię wątpliwości.
No i niby koniec by był historii, bo kartka Pana Anonima rano już nie wisiała i jest chyba spokój. Ale gdy naklejałem swoją podeszły dwie sąsiadki, jedna tam młoda jak ja 30-40 lat. Druga taka 55 lat, ta 55 lat się oburzyła, że takie coś robię. I jej tłumaczę, że oczywiście śmieci należy wyrzucać i o tym nie dyskutuję - a po prostu nie rozumiem gróźb i takich podchodów. I ta baba się odpaliła z tekstem cytują dokładnie
- Bo tu czasem przychodzi taka ku*wa bezdomna i szuka ubrań, śmieć jeden.
I tu się odpaliłem ja, bardzo do niej blisko podszedłem
- Coś powiedziała? Jak ją nazwałaś?
- Yyyy yyyy
- Ta PANI, jak tu wchodzi, to porządkuje nam ten śmietnik i jest w lepszym stanie niż przed, nigdy nie pachniała alkoholem, nigdy nie robiła problemu i nigdy sama do tego śmietnika nie weszła - zawsze pytała czy może poszukać ubrań
- Ale ta kur...
- Bezdomnym przy dużym pechu może każdy zostać, szczególnie facet, to że wozisz dupę nowym samochodem i masz mieszkanie (bezrobotna od zawsze kobieta, zawód - żona męża co na nią z--------a) to nie jesteś kimś lepszym
- Ale Pan nie przychodzi na zebrania wspólnoty....
- To przyjdę, koniec robienia sobie problemów nawzajem
I w sumie tyle i brak morału, tam młoda sąsiadka się tylko pośmiała ze starej jak się osrała, bo chyba nigdy jej nikt nie przystopował w takich tekstach.
Skąd w ludziach tyle jadu? Za dużo czasu mają?
#zalesie #trudnesprawy #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Nie wiem co masz do tej kartki - chłopa budzą w nocy odgłosy ruchania to interweniuje. Może się boi/wstydzi zrobić to w twarz. Mógłby od razu na psy dzwonić.
@zamknij_morde_waski: i psy przyjadą za godzinę albo dwie i nic nie usłyszą i nic nie zrobią bo nie ma z czym ¯\(ツ)/¯
jak kogoś w bloku budzą odgłosy ruchania to niech sobie kupi zatyczki do uszu
@chromypies: To trzeba spytać społeczniaków typu samochodoza i inne szury łase na atencję w internecie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Edyta: lub wydrukuj kartkę: prosimy panią spod trójki o zaprzestanie dotykania naszych dzieci. Zaniepokojeni rodzice.
A potem powiedz jej, że ją uratujesz:)
@Kasahara: U mnie sąsiadka narzekała, że sąsiad po śmierci żony sprowadził Sobie młodsza kobietę. Sprowadził z Filipin. A ta jest stara i brzydka, i ból d--y już się pojawił. Niby miła, a taka z niej rasistka , że szok. i do mnie " Pan nie uwierzy co ON zrobił, no kobietę sobie sprowadził! "
@chromypies: Lepiej bym tego nie napisał
Żul grzebiący w śmieciach ci jevsortuje, wyborne