Aktywne Wpisy
Szyszkalogin +13
#przegryw A wy zazdrośni #glodnyjakpies
rkeere +14
#f1 niezłą ekipę sobie zmontowali w red bullu ( ͡° ͜ʖ ͡°):
- pierwszy to trzykrotny, papierowy mistrz świata, który został zostawiony przez ojca na stacji benzynowej i przyplątała się do niego starsza, zużyta przez torpedę - Kelly Piquet z bachorem
- drugi to Checo, który po losowej wygranej z Monaco zdradził swoją żonę, z którą ma dzieci
- kolejny to Horner, który to mając zone spermił do
- pierwszy to trzykrotny, papierowy mistrz świata, który został zostawiony przez ojca na stacji benzynowej i przyplątała się do niego starsza, zużyta przez torpedę - Kelly Piquet z bachorem
- drugi to Checo, który po losowej wygranej z Monaco zdradził swoją żonę, z którą ma dzieci
- kolejny to Horner, który to mając zone spermił do
Po nowym roku mam zamiar kupić nowy rower. Interesuje mnie rower crossowy. Gravele odpadaja, bo nie odpowiada mi taki rodzaj kierownicy. Wolę proste.
Jaki rower polecacie? Cena do 3000zł, w porywach do 4000zł jeśli będzie w istotny sposób lepszy jakościowo od tańszych. Najlepiej polska marka
@Maly_Jasio: tego że coś jest gravelem nie determinuje rodzaj kierownicy, można kupić gravela z prostą kierownicą
PS. nie mam zamiaru do niczego przekonywać, ale baranek w górnym chwycie jest wygodniejszy niż flat bar ¯\(ツ)/¯