Aktywne Wpisy
Bunch +13
Te kobiety to naprawde mają nawalone do głowy. Z ogromnym zdziwieniem oglądałem jak jedna z ich idzie prawie kilometr pieszo na przystanek moknąc na własne życzenie. Mieszkam na takim zadupiu gdzie z jednego rejonu prowadzi jedna, długa droga do skupiska przytanków autobusowych. Ja tylko przechodzę na drugą stronę ulicy i idę w prawo już do końca. Wczoraj czekałem by przejsć, aż auta przestaną jeździć a z drugiej strony kobieta dochodziła do tego
Mdx91 +23
Ile osob siedzi na mirko teraz?
Mozesz sie pomylic o 3 osoby
Mozesz sie pomylic o 3 osoby
#sejm #heheszki #bekazpisu #holownia #polityka
@kepak: bo prezydent jest taki jaki jest i zawetuje im ustawę znoszącą zakaz handlu
@tomek0409: nie mogą bo o 10:00 jest posiedzenie Komisji ds Młodzieży która musi formalnie przyklepać nowego Rzecznika Praw Dziecka zanim sejm będzie mógł ją
@smutny_czlowiek: to co głosują teraz to tylko przeniesienie niedzieli handlowej z 24/12 na 10/12 (projekt rządowy i chyba prawie taki sam poselski)
O wakacjach kredytowych nic nie będzie?
O ustawie wprowadzającą kwotę zmniejszającą w wysokości 60k tez nic?
Może o kredycie 0%?
To może chociaż o przedłużanie Vat 0%
@Eriksen: A gdzie tak napisałem? Po prostu jak jesteś dorosły to praca tego typu to mordęga, j-----e od cholery godzin w weekendy albo po nocach, to nie jest dobry tryb życia dla kogoś kto jest na etapie budowania rodziny
Pytanie do Morawieckiego na razie
No nic, czekaja na zaprzysiezenie i kontrole stanu finansow panstwa. Zreszta, jeszcze nie rzadza