Aktywne Wpisy
AyDeeKay +6
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
Sark +13
Kto Waszym zdaniem naprawde zrobi porzadek z legalna i nielegalna imigracja?
- Pis 6.8% (105)
- Ko 29.1% (450)
- Kofederacja 41.6% (643)
- Trzecia Droga 7.5% (116)
- Lewica 15.0% (232)
Takie pytanko, brałem receptę ze strony medicante.
Ostatnio był problem bo dostałem receptę i zrealizowałem 5 gram z 15 w aptece jak bylem na wyjeździe. Potem się okazało po powrocie że mogę resztę wybrać tylko w tej aptece a najblizsza mam 200km od miejsca zamieszkania. Zadzwoniłem i był problem bo nie minęło za dużo czasu od wystawienia recepty i system go nie chciał puścić do wystawienia nowej, pozwoliło tylko na 5 gram.
Te 5 gram już się skończyło i wiem ze jak teraz zadzwonię to będzie problem bo mam jeszcze tamta receptę aktywna No ale jak pisałem 200km aby ją wybrać.
Czy jeśli umowie się na wizytę na innej stronie to im w systemie też będzie błąd wywalać czy to po prostu wewnętrzny system medicante mnie blokował?
Jeśli dziś zadzwonię zadzwonię do medicante i system mnie zablokuje to nie dostanę recepty i stracę 100zl. Stąd to pytanie.
Zablokowała cię twoja