Aktywne Wpisy

ogurkiszony75 +12
źródło: temp_file4905699570349598946
Pobierz
#raportzpanstwasrodka Wracając do klapka, w każdym odcinku mówi do tego biednego dziecka po polsku i próbuje sprawiać wrażenie ze dziecko cokolwiek rozumie. Widać ze nie rozumie, bo jak faktycznie oczekuje jakiejś odpowiedzi od dziecka to musi powtarzać po "angielsku". Plus oczywiście dziecko nigdy nic nie mówi po polsku, oprócz powtarzania tego co powie frejer.

Dziś postanowiłem, że nie wrócę póki nie kupię, bo już podeszwa odklejona i dziury, ale nie kupiłem.
Albo ceny z doopy, albo brak rozmiaru... Chuop chce zwykłe, czarne adidasy w skórze za +/- 160-240pln i nigdzie stacjonarnie nie ma, a przez neta nie zamówię, bo mam nieforemne stopy.
Chooj tam, i tak już długo nie będę żyć, może jeszcze w tych dziurawych dochodzę
#przegryw #przegrywpo30tce
Nawet miałem oddać, bo coś mi nie pasowało na początku, dziwnie się chodziło i trochę cisnęli, ale jakoś się dopasowały i fajnie się chodzi, szybko.
@ameneos: też o nich myślałem, ale one są na powietrze w podeszwie, przy mojej wadze odpada, bo podeszwy szybko się zużywają, zaraz dziura i będą skrzypieć czy coś.
A ja muszę przymierzyć przed zapłaceniem (nawet jeżeli jest darmowy zwrot to nie chcę się w to bawić).
Zostało już chyba tylko eobuwie i zamówienie 10 par do punktu, ehh
Komentarz usunięty przez autora