Wpis z mikrobloga

Chuop od 3 lat butów nie może sobie kupić(a wcześniej chodziłem 8 lat w jednej parze).

Dziś postanowiłem, że nie wrócę póki nie kupię, bo już podeszwa odklejona i dziury, ale nie kupiłem.

Albo ceny z doopy, albo brak rozmiaru... Chuop chce zwykłe, czarne adidasy w skórze za +/- 160-240pln i nigdzie stacjonarnie nie ma, a przez neta nie zamówię, bo mam nieforemne stopy.

Chooj tam, i tak już długo nie będę żyć, może jeszcze w tych dziurawych dochodzę

#przegryw #przegrywpo30tce
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Barachloop: Kupuj używane na allegro. Patrz na długośc wkładki, bo rozmiary różnych marek czasami są trochę zaniżone albo zawyżone. Jak sklep ma darmowy zwrot to jeszcze lepiej. Jak tak kupiłem 2 pary butów i rękawice, parę zwrotów poszło, ale jestem bardzo zadowolony. Matka ma bardzo negatywne zdanie o używanych butach, ale to gadanie starych bab, niczym się ni zarazisz
  • Odpowiedz
@Barachloop reebok walk ultra dmx

Nawet miałem oddać, bo coś mi nie pasowało na początku, dziwnie się chodziło i trochę cisnęli, ale jakoś się dopasowały i fajnie się chodzi, szybko.
  • Odpowiedz
  • 0
reebok walk ultra dmx

@ameneos: też o nich myślałem, ale one są na powietrze w podeszwie, przy mojej wadze odpada, bo podeszwy szybko się zużywają, zaraz dziura i będą skrzypieć czy coś.
  • Odpowiedz
  • 0
dzisiaj poszedłem do trzeciej galerii i to samo czyli nic. Do firmowych sklepów nie zachodze, bo wiadomo ceny 500+, W 50-style były ciekawe buty po sensownych cenach z promką -20%, ale brak rozmiaru na KAŻDY but.

A ja muszę przymierzyć przed zapłaceniem (nawet jeżeli jest darmowy zwrot to nie chcę się w to bawić).

Zostało już chyba tylko eobuwie i zamówienie 10 par do punktu, ehh
  • Odpowiedz