Wpis z mikrobloga

Nic nowego, wukraińcy od wieków nienawidzą polaków i kochają niemców, trzeba było być idiotą wykopkiem z dwucyfrowym IQ, żeby tego nie wiedzieć.
  • Odpowiedz
@anita-kowalewka: Przecież w Polsce są tak samo takie zjeby. Ja to tam nie lubie danych ludzi a nie danej nacji jeden Ukrainiec po 11 godzinach roboty jak usłyszał że gaz mi sie skonczył w domu i nie bede miał na czym czegos ciepłego ugotować a takcy zamarznieci dzis jestesmy odrazu sam co nie masz gazu to ja pojadu nie ma problemu co nie pomogu jak pomogu ja mowie nie jedz
  • Odpowiedz
@doltard: ale to jak z siostrą (nie wiem czy masz rodzeństwo), tylko ja mogę dokuczać. A tobie łomot spuszczę jak spróbujesz. Tutaj to samo. Tylko tubylec może marudzić na Polskę i mówić jak jej nienawidzi. Z ust obcokrajowca nie brzmi to już tak niewinnie. I łomot idzie.
  • Odpowiedz
@perla-nilu: nikt nie mówi o popieraniu Rosji. Raczej o tym, żeby nie pomagać nikomu za darmo. Ukraińcy są strasznie chamscy, sam się z tym spotkałem nie raz i nie popieram żadnej pomocy UA poza militarna. Ktoś chce pomagać Ukraińcom, niech robi zbiórki prywatne, ale państwo nie powinno się angażować w żadną pomoc uchodźcom
  • Odpowiedz
prawie każdy Polak nienawidzi tego kraju i ludzi którzy tu mieszkają, dobrze się integruje

@doltard: ale my możemy, a ona nie I musi kochać Polskę za wszelaką pomoc, jakiej Polska udzieliła i koniec kropka, czy cokolwiek z tej pomocy jakoś chociaz pośrednio do niej trafilo czy nie xD Bo mirek polski patriota, zapalony konfederusek pomagał Ukrainie podatkami płaconymi przez swoich starych, bo sam jeszcze nie zarabia we wieku 40 lat,
  • Odpowiedz