Aktywne Wpisy
xeacaex +823
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
damianooo8 +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
npm install -g @angular/cli
ng new <name>
Widze na osi czasu, że Angular speedrunnuje wydawanie nowszych wersji, ale nie rozumiem czemu mój defaultowy Angular ma inną strukturę. W poradnikach/guide'ach piszą o app.module, a ja mam app.component. O dodawaniu routing module, a ja mma już app.routes.ts (ale bez routingu) Coś o-------m przy ustawianiu? Czy jest jakaś inna "wersja" gdzie to jest moduł, czy to wszystko wynika, że mam jakiegoś nowego Angulara?
#webdev #programowanie #informatyka #angular
https://github.com/angular/angular/blob/c62b2dae8c4653996969df992e8f88887e7c83c4/aio/content/examples/ngmodules/src/app/app-routing.module.ts
jest app.component i app.module "razem". Tak samo w innych componentach np list czy tam
Plus z reactem miałem coś do czynienia, a Angular pamiętam tylko jak nas zmuszali na studiach i zawsze uważałem go za kloca (tak samo jak webówkę ogólnie) xD
jest tyle samo ofert na Angular i React przy Javie czy tam Spring/Spring Boot (nie pamiętam co dokładnie wpisałem)
Generalnie mnie nie dziwi czemu studenci i wannabe programiści biorą react (a szczególnie programiści od webówki, którzy gardzą fullstack), a nawet programiści, którzy chcą się skupić na backend i szybko zrobić jakiś froncik. Ale skoro w oferach pojawiają się obie technologie to przynajmniej dla