Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +87
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa

alberto81 +36
Poszukiwania Tadeusza Dudy...
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
źródło: 512970686_122262339062231178_7103576852269976098_n
Pobierz

npm install -g @angular/cli
ng new <name>
Widze na osi czasu, że Angular speedrunnuje wydawanie nowszych wersji, ale nie rozumiem czemu mój defaultowy Angular ma inną strukturę. W poradnikach/guide'ach piszą o app.module, a ja mam app.component. O dodawaniu routing module, a ja mma już app.routes.ts (ale bez routingu) Coś o-------m przy ustawianiu? Czy jest jakaś inna "wersja" gdzie to jest moduł, czy to wszystko wynika, że mam jakiegoś nowego Angulara?
#webdev #programowanie #informatyka #angular
https://github.com/angular/angular/blob/c62b2dae8c4653996969df992e8f88887e7c83c4/aio/content/examples/ngmodules/src/app/app-routing.module.ts
jest app.component i app.module "razem". Tak samo w innych componentach np list czy tam
Plus z reactem miałem coś do czynienia, a Angular pamiętam tylko jak nas zmuszali na studiach i zawsze uważałem go za kloca (tak samo jak webówkę ogólnie) xD
źródło: TRENDS
Pobierzjest tyle samo ofert na Angular i React przy Javie czy tam Spring/Spring Boot (nie pamiętam co dokładnie wpisałem)
Generalnie mnie nie dziwi czemu studenci i wannabe programiści biorą react (a szczególnie programiści od webówki, którzy gardzą fullstack), a nawet programiści, którzy chcą się skupić na backend i szybko zrobić jakiś froncik. Ale skoro w oferach pojawiają się obie technologie to przynajmniej dla