Hehe, chciałem jak ludzie tu robią wrzucić zdjęcie dupery z #pracbaza do #ladnapani Odpaliłem aparat, naciskam przycisk, a tu #!$%@? flesz mi się włącza żeby doświetlić. Kompletnie o tym zapomniałem. Przypał w #!$%@?. Na szybko wymyśliłem i powiedziałem ze aplikacja latarki mi się wyłaczyła i już włączyć nie chce, ale chyba wyczaiła o co chodzi bo przecież na #windowsphone nic się nie #!$%@?. :-(
urwa flesz mi się włącza żeby doświetlić. Kompletnie o tym zapomniałem. Przypał w #!$%@?. Na szybko wymyśliłem i powiedziałem ze aplikacja latarki mi się wyłaczyła i już włączyć nie chce, ale chyba wyczaiła o co chodzi bo przecież na #windowsphone n
@Bobas: To dobrzse ze do polowy bo znajac zycie doszsedlby dzwiek migawki a wtedy mozesz powoli wysylac cv
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
#heheszki #truestory
@Bobas: (#) nice try
@Bobas: To dobrzse ze do polowy bo znajac zycie doszsedlby dzwiek migawki a wtedy mozesz powoli wysylac cv
@Bobas: Z ukrycia. Bez zgody. Stuleja jak się patrzy.
fixd xD
Komentarz usunięty przez moderatora