Aktywne Wpisy
Bartekf1h2o +1334
Cześć,
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
AnalnyNiszczyciel +1204
Zaspałeś na samolot, ale masz szansę zdążyć. Wybiegasz z domu i łapiesz momentalnie taksówkę z ulicy. Ostatnia liczba po zaplusowaniu powie ci, kim jest taksówkarz.
1 - Krzysztof Kononowicz
2 - Tomasz Hajto
3 - Lewis Hamilton
4 - Rysiek z klanu
5 - Jaś fasola
6 - Dominic Toretto
7 - Kubica
8 - Elżbieta Kozidrak
9 - Robert N. „Frog”
0 - Colin McRae
#glupiewykopowezabawy #heheszki
1 - Krzysztof Kononowicz
2 - Tomasz Hajto
3 - Lewis Hamilton
4 - Rysiek z klanu
5 - Jaś fasola
6 - Dominic Toretto
7 - Kubica
8 - Elżbieta Kozidrak
9 - Robert N. „Frog”
0 - Colin McRae
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Kot jest i śmierdzi
Wybór należy do ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZielonaOdnowa: nawet taki malutki spanielek cavalierek? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pies - zależy jaka rasa, ale będziesz musiał wychodzić na spacery. Może to być plus bądź nie. Ja tam lubię przerwe sobie zrobić, a specer nie zaszkodzi.
Kot - spacerów brak, ale nudzi się tak samo, tylko rozładować to może inaczej. Co powiesz na #!$%@? Ci się na klawiaturze? Nie ma pracy. Jest kot. I #!$%@?.
Weź se gryzonia jakiegoś. Klatkę stawiasz obok i też masz to poczucie towarzystwa XD